Gość: ewa IP: *.lanet.net.pl 11.01.08, 15:43 Proszę powiedzcie czy ten najtańszy proszek do prania z Lidla jest wart kupienia.Cena podejrzanie niska.A z drugiej strony przecież tabletki do zmywarek też kosztują grosze,a są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iv Re: tani proszek z Lidla IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.08, 17:18 Ja używam płynu z lidla do prania ten W5 ,bo dla mnie najlepszy na rynku , świetnie dopiera. Proszków nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lycra Re: tani proszek z Lidla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 11:41 ja uzywam wszystko z serii W5 i jestem bardzo zadowolona,proszek polecam ten w duzym kartonie,a plyn do mycia naczyn naprawde jest super,jest tez odkamieniacz w niebieskiej plastikowej butelce dla mnie rewelacja,czyste kafelki a zlew metalowy,az błyszczy.Polecam , Odpowiedz Link Zgłoś
dandenong Re: tani proszek z Lidla 18.01.08, 13:11 ja też od 6 miesięcy używam płynu do prania W5 i proszku w kartonowym pudełku. Wszystko spierają, nie uczulają POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viccy Re: tani proszek z Lidla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 21:46 Już daaawno temu kupiłam w Lidlu proszek do kolorowego prania (5 kg) LEL (taki w pomarańczowym opakowaniu). I wiekszego ŚMIECIA jeszcze w życiu nie widziałam. Żeby było śmieszniej kupiłam 2 opakowania i nie mogę nawet ścierpieć jak piorę typowo robocze upranie meża. Nie musi być ono idealnie czyste, ale ...... no tragedia. Inne nasze ubrania w tej samej pralce, ale też i w innych różnych proszkach czy płynie są super, wiec to wina tego taniego lidlowskiego proszku na którym chciałam zaoszczedzic, wrrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
lanczanka Re: tani proszek z Lidla 26.01.08, 18:15 Od 2 lat używałam tylko i wyłącznie żeli do prania przeważnie z ariela lub Persila.Pewnego dnia wypróbowałam żel do prania z Lidla z seri W5 i okazał się strzałem w 10! Jest połowę tańszy od środków które stosowałam do tej pory.Pranie jest doprane pachnące i mięciutkie. Polecam wszystkie produkty z tej seri są naprawdę świetne Odpowiedz Link Zgłoś