Gość: Paweł IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 13.07.06, 11:46 byłem 5 dni w Paryżu i mieliśmy obok taki tani sklep Ed - podaję link www.ed-fr.com/index.asp - są aktualne ceny.Sklep dla mniej bogatych turystów ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deren Re: podaję tanie sklepy na zakupy IP: 192.11.224.* 18.07.06, 14:32 dla mniej bogatych turystow to jest Leader Price a nie Ed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: podaję tanie sklepy na zakupy IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 18.07.06, 21:17 ooooo wielkie dzięki za "RZECZOWE INFO" od wszystkich zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren Re: podaję tanie sklepy na zakupy IP: 192.11.224.* 19.07.06, 16:03 tak sobie mysle, ze osoba ktora mieszka w Paryzu kilka miesiecy na lepsze rozeznanie niz osoba ktora spedzila tu jedynie 5 dni. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: podaję tanie sklepy na zakupy IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 19.07.06, 19:30 oj stary ... przepraszam Cię bardzo, myślałem,że podasz jakieś namiary tak dla orientacji w cenach i miejscach tych sklepów ... dla parudniowych turystów takich jak ja Odpowiedz Link Zgłoś