warta

(130 wyników)
  • Forumki Czy warto zamawiać pokrowce ???? U nas na sali są nowe krzesła ładne brązowe mają metalowe nóżki nie są jak dla mnie zbyt eleganckie. Chcemy zamowić pokrowce ceny wahaja sie od 8-10 zł za sztukę przy ilości około 180 robi się nie mała kwota. Słyszałam też że kobiety w pięknych sukienkach po prostu ślizgają się na tych pokrowcach. Ładnie to wygląda na chwile czy jest efekt przez całą noc. Poradzcie proszę Agata
  • Dziewczyny pieknie prosze o opinie. Moj N twierdzi, ze chpc fotograf z ktorym sie spotkalismy jest super, to za drogi jak na Ukraine. Ja sie z nim kompletnie nie zgadzam i chcialabym juz wstepnie go zarezerwowac...Kosztuje 500 E za wsio. Podaje link: picasaweb.google.ru/dimalozz Myslicie, ze warto???
  • Pytanie bardziej skierowane do tych co już ślub maja za sobą. Jak uważacie czy warto zainwestować w kamerzyste. Jak sie zdązyłam zorientować koszt dobrego kamerzysty to około 2200-2500 złoty. Mam już drogiego fotografa, ale zaczynam sią łamać czy nie warto mieć jeszcze jednej pamiątki w postaci filmu. Początkowo myśleliśmy tylko o fotografie, bo boje się że fotograf ogranicza swobode gości. A co Wy na ten temat sądzicie?
  • Czy któraś w Was zamawiała suknie ze strony morilynbridal.com? Ja poszukuję sukni La Sposa Lebrija ze starszej kolekcji. Nie ma jej juz w salonach, więc niestety nie mam gdzie przymierzyć. A na tej stronie wszystkie znane sukienki są 2, a nawet 3 razy tańsze niż w polskich salonach sukien ślubnych. Podzielcie się, proszę, swoimi doświadczeniami, bo nie wiem, czy warto taką tańszą suknię zamówić, czy może zamówić ją w salonie (drożej, ale może bezpieczniej).
  • Przeraza mnie coraz bardziej koszt slubu i wesela.Udalo nam sie zaoszczedzic na wielu rzeczach,ale to nadal wydaje mi sie, gigantyczna suma.Moze dlatego,ze dla mnie to sa pieniadze,poniekad wyrzucone w bloto.Z drugiej strony ciezko zrezygnowac z czegokolwiek,bo przeciez tej imprezy nie bedzie mozna powtorzyc,wiec lepiej juz chyba zrobic to raz i porzadnie. Czy Wy tez macie wrazenie,ze ten biznes za bardzo zostal nakrecony i wielokrotnie przeplacamy w imie tradycji,zachcianek czy ...
  • mam pytanie czy Waszym zdaniem 3.500 pln za 1 dzien wesela to w granicach rozsadku???(kapela gra zarabiscie) bardzo proszę o odp.
  • Zainspirowal mnie watek na temat targow slubnych. Czy warto wybrac sie na targi slubne a jezeli tak to które z tych warszawskich? Wiem ze odbywaly sie targi w Marriocie, na Torwarze, w Hotelu Westin, Hotelu Bristol. Czy na prawde korzysta sie potem z uslug firm ktore sie tam wystawiaja i czy sa to drogie/tanie firmy? Pozdrawiam, Anaj
  • Pomyślałam sobie że my mężatki :) powinnyśmy poradzić przyszły pannom młodym z czego wg nas nie powinny rezygnować. Niech każda wpisze np na 3 rzeczy z których teraz z perspektywy czasu już wie że niezrezygnowałby w dniu ślubu. Rzeczy na których nie wart oszczędzać. Moje typy w kolejności to: 1. fotograf przez cały ślub, wesele, plener :) 2. dobra (w sensie z profesjonalną obsługą) restauracja 3. suknia :))))
  • Witam!!! Mam problem czy na ślub robić sobie tipsy jeżeli nie bedę ich nosiła póżniej? Czy sa jakieś inne metody tańsze żeby mieć ładne paznokcie. Sama nie mogę utrzymać swoich, a krótkie nie ładnie wyglądają. Czekam na pomoc. Z góry dziękuję za odpowiedzi :))
  • ślub zaplanowaliśmy na 16 lipca bo to będzie nasza 6 rocznica związku. Tylko z drugiej strony oboje byśmy już chcieli być małżeństwem i tak się zastanawiam czy warto czekać na "tą" datę? co wy myślicie na temat takich "ważnych dat"? o obiektywizm proszę bo wiem że to i tak od nas zależy:) mam troszkę ochotę wskoczyć w kieckę i iść z narzeczonym synkiem i świadkami i wziąsć ślub a nie czekać na to samo tylko w fajną datę... no już nie wiem;p
  • Czy ktoś był/miał na ślubie skrzypaczkę, która grała marsza podczas uroczystości? Chcielibyśmy zeby na ślubie cywilnym było inaczej niż zawsze i zastanawiamy się nad skrzypaczką. Prosze o odpowiedź.
  • Troche to budzetu pochlania i sama nie wiem czy gra jest warta swieczki...? Oczywiscie jesli bym sie zdecydowala to na wersje skrotowa, tj ok 30,40 minut. Macie w tej kwesti jakies doswiadczenie? Co mi radzicie?
  • Witam forumowiczów! Mam pytanie do Was,czy faktycznie warto wogóle robić wesele? Po obsrewacji kulis przedślubnych i weselnych przygotowań mam wątpliwości... dużo nerwów, dużo kasy, a potem nawet młoda para nie ma nic takiego z całej imprezy, tylko ładne zdjęcia i film, który ma ich przekonać,że było super. Poprostu odnosze wrażenie, że ten cały cyrk jest po to,żeby ludzie się przyszli pogapić na młodą parę (a jak można się wogóle bawić jak się ciągle jest na świeczniku),jak na ...
  • jak sądzicie, warto? ile się płaci za wejście? Nigdy na owych nie byłam i jestem ciekawa czy to coś daje?
  • Czy któraś z Was korzystała z opalania natryskowego?? Ja nie lubie opalać się na słońcu, solarium też nie lubię (poza tym mam na ramionach przebarwienia po nadmiernym opalaniu w poprzednim sezonie- także wolę tego unikać) jak jest z tym "Air Brush"- warto?? Dodam, że z natury jestem jasna i trochę się boję żeby ta opalenizna nie wyglądała nienaturalnie.
  • mam zamiar zapisac sie na kurs tanca. myslaalm o 2-tygodniowym wlasnie w tej szkole. Czy ktoras z was chodzila moze tam na lekcje tanca?
  • witam, Mam pytanie czy ktoś organizował wesele w Dworku Emilii w Tomaszkowicach?Czy warto??jakie jedzenie?jaki koszt od osoby? Bardzo proszę o odpwowiedzi. Dziękuje, Bunia
  • Byłam dziś na zakupach z przyjaciółką. Weszłyśmy do salonu sukien ślubnych, bo spodobała mi się sukienka z wystawy. Od razu mówię że nie był to markowy salon. Na pytanie o cenę usłyszałam 500zł- przeceniona z 1200. Nie mogłam uwierzyć. Sukienka naprawdę ładna. Nie ekstrawagandzka ani orginalna poprostu ładna - miała w sobie to coś. Zastanawiam się teraz czy jest sens wydawać 3000tyś czy 5000 tyś na sukienke. Moim zdaniem nie. Czy ktoś sprawdzi na ślubie metkę - a bądźmy szczerzy że...
  • Mam pytanie o firmy organizujące wszystko od A do Z czy waszym zdaniem warto skorzystać, a może ktoś korzysta i napisze o swoich doświadczeniach? Kogo polecicie, ile kosztuje, jak wybrać i na co uważać?
  • Jak w temacie:) pamiętam, ze dziewczyny tutaj rozsyłały sobie kiedyś książkę "1000 pytań przed ślubem", czy coś takiego. Wiecie, skąd ją wziąć? A jakie macie pomysły na pytania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się