Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      warta

warta

(203 wyniki)
    • Czy obejrzenie Pammukale warte jest tego, by jechać tam 400 km w jedną stronę? Znajomi opowiadali, że się rozczarowali. Proszę więc o opinię osób, które były.
    • W Turcji byliśmy 2 razy więc różne tańce brzucha,wirującego derwisza i podobne atrakcje widzieliśmy.Wolałbym raczej wyskoczyć w miejscu noclegu do jakiejś klimatycznej knajpki.Co o tym sądzicie i jakie macie propozycje na spędzenie wieczoru.
    • Pomocy, przekopuje forum i bardzo malo info jest na temta Kusadasi, jedziemy za tydzien do hotelu Kustur Club, powiedzcie mi co warto zobaczyc? Chcielismy jechac od Efezu, na Samos + delfinarium, bo jedziemy z 3 letnim dzieckiem, Jak dotrzec do efezu, ile kosztuje i ile trwa wycieczka? Co warto zobaczyc na samos, o ktorej jest wyjazd z kusadasi, o ktorej powort, czy w porcie mozna kupic bilety? Za wszelkie info o okolichach kusadasi dziekuje :)
    • Witam wybieram sie 17 czerwca do Turcji do hotelu [b]TTH Hydros Club[/b] i nie wiem czy warto tam jechac. Boje sie ze ten hotel moze bzc jakis brudny, jedzenie nie dobre itd. ma 5* ale jednak nigdy nic nie wiadomo. prosze o szybko odpowiedz tych ktorzy tam bzli Pozdrawiam
    • chcicłabym na pewno zobaczyć Pamukkale i Kapadocje. Patrzac na program objazdówki masee czasu spędza sie w autokarze (odległości!) czy naprawde warto robić takie koło po Turcji, czy nie lepeij wziąc fakultety i zobaczyć te dwa miejsca?? Prosze o rady tych którzy byli
    • Pytanie do tych co byli. Przy okazji czy ktoś był dalej niż przy wodospadzie w Saklikent? Dzięki.
    • Witam Czy warto sie wybrac do tego Aquapark'u ? Może jest cos bardziej interesującego w okolizyc Alany ? Z góry dziękuję za wasze opinie.
    • Witam wszystkich serdecznie. W sierpniu żoną wybieram się na 2 tygodniowy wyjazd do Alanyi i korzystając z wiedzy osób, które już zwiedziły Turcję chciałbym zapytać, jakie wycieczki fakultatywne polecacie? Będzie to moja pierwsza wizyta w Turcji i chciałbym troszkę pozwiedzać. Pytam nauczony doświadczeniem z poprzednich lat, gdzie zaraz po przyjeździe rezydenci zachwalają i sprzedają mnóstwo wycieczek, które czasami nie wyglądają tak pięknie jak w opowieściach.. Chcielibyśmy ty...
    • Pomóżcie, wybieram się do Turcji w tym roku. 3 lata temu byliśmy w Bodrum, było super i pięknie,w tym roku chcemy do Alanyi ale słyszałam różne opinie,często nie pochlebne . Zależy mi na Ładnych widokach, pięknych plażach, fajnym klimacie.Prosze o opinie czy w porównaniu do bodrum, gdzie było pięknie nie rozczaruje się.
    • witam, wybieram się na 2 tygodnie w sierpniu do Marmaris. Oprócz spędzania czasu na słodkim wylegiwaniu się w słońcu i tańczenia w klubach, warto zobaczyć trochę świata i ciekawych miejsc. Jakie miejsca polecacie odwiedzić?pozdrawiam
    • Czy warto coś zabrać z Polski czego w tam nie ma, żeby np podarowac lub sprzedać w Turcji?
    • W sierpniu lecę na Riwierę,słyszałam,że warte zwiedzenia jest Pamukkale i Kpaadocja. Czy coś jeszcze polecacie?
    • Czy Waszym zdaniem warto wybrac się na wycieczkę do Pamukale ? Jeżeli tak, to na dzien , czy dwa dni ? Będę dwa tygodnie w Side.
    • alkohol,tkaniny,słodycze..??
    • Wiem, że pewnie po raz setny powtórzą się pytanie ale nie mam czasu aby przeszukać całe forum. Wybieram się do Alanyi na tydzien i w związku z tym mam pytanie - co warto zobaczyć w mieście/na jego obrzeżach?
    • Witam, będę w pobliżu miasta Side i chciałabym się dowiedzieć co warto tam zobaczyć, gdzie się przejść, co zwiedzić. Nie chodzi mi o wykupienie wycieczki tylko żeby się przejść/przejechać samemu. Ewentualnie jeszcze co ciekwawego jest w m. Manavgat, które jest w pobliżu. Dzięki
    • Mam pytanko jak wyglada wycieczka fakultatywna "Wies turecka"? co sie zwiedza i czy wogole warto? Pozdrawiam
    • -- Czy ktos, kto był tam w tym roku może powiedzieć czy warto tam pojechać. .::KaSiUnIa::.
    • Witam, Podobno nie warto jechać do Pamukalle, ponieważ miejsce jest już strasznie zniszczone. Szkoda czasu i pieniędzy. Czy nie orjętujecie się, czy jest to prawda? Nie wiem czy ryzykować...? Pozdrawiam Agnieszka
    • Co warto kupić, czego spróbować z przysmaków? Wcześniej czytałam, że smaczna tam jest chałwa i orzeszki... Jakie przywieźliście sobie pamiątki z Turcji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się