Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      warta

warta

(159 wyników)
    • Zastanawiam sie nad wzieciem kredytu z doplata Rodzina na nie swoim. Razem z zona nie posiadamy mieszkania , w gotowce mamy ponad 500tys, kolejne 350 - 400tys jako wklad w spolce.Czy warto w cos takiego sie pakowac majac na celu splate np w 5 lat? a wolnymi srodkami obracac? czy sa jakies ograniczenia dotyczace wczesniejszej spaty?Z gory dziekuje za komentarze na temat
    • W końcu tam za murami musi panować jakaś nieźle dekameroniczna atmosfera... Może dlatego warto dać tyle? Te codzienne tańce i orgie przy jeziorku, ech.... chciałoby się... ale gdzie tam nam, śmiertelnym... www.domiporta.pl/details,191,118283761-mieszkanie-warszawa.asp
    • Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w tej inwestycji. ALE: 1) w umowie przedwstępnej nie ma daty oddania mieszkania i deweloper nie chce się zgodzić na jej wpisanie - powodów nie potrafi podać. Jest co prawda data I odbioru technicznego (30 listopada 2013) i data do której trzeba podpisać akt notarialny (aż 31 grudnia 2014!), ale dla mnie w praktyce oznacza to, że jak coś pójdzie nie tak, klucze do mieszkania mogę dostać w zasadzie w grudniu 2014. Bedę jeszcze z nimi negocjować w tej spraw...
    • wyjść z banku :) www.bankier.pl/wiadomosc/Nie-warto-kupowac-mieszkania-w-2012-r-Za-rok-bedzie-taniej-2478535.html
    • Zapytam przewrotnie: Dlaczego warto kupić mieszkanie za 9 kPLN/m2? Nieważne czy w starym, czy w nowym bloku. Nieważne czy duże, czy małe. Po prostu. Dlaczego warto?
    • Zastanawiam się nad zakupem mieszkania od firmy Konstanty Strus - Pirenejska 2 (na Bemowie). W cenie 7200 za metr (wyjściowa) Czy warto i ewentualnie jaką obniżkę warto wynegocjować (o ile się da) Poradźcie.
    • Witam Interesuje mnie Wasze zdanie na temat czy warto kupić 54m2 za ok.415.000..?? Termin odbioru ok. październik 2007 Jestem zainteresowany zamieszkaniem "przy promenadzie" stąd moje pytanie:) Oraz czy ten developer jest solidny? (Europlan) proszę o pilną odpowiedź! pozdrawiam
    • Ludzie rezygnują z tej inwestycji czy warto odkupić udziały na mieszkanie? Słyszeliście coś o tym??? Czy spóldzielnia ma jakieś dlugi?
    • Jak w temacie. Miejsce - teoretycznie super (centrum), mikrolokalizacja juz pewnie mniej (okna albo na park -ale od polnocy) - albo na ulice... Czy sadzicie, ze 15-20 tys za m2 w tym budynku to ok? (mieszkanie dla siebie, nie inwestycja)
    • w miarę trzeźwe spojrzenie na problem www.bankier.pl/wiadomosc/Czy-warto-zainwestowac-w-mieszkanie-w-Polsce-2208862.html
    • Mam tuż po 30-stcei w przeciwieństwie do wielu moich skredytowanych znajomych nie dorobiłem sie jeszcze własnego kąta i wynajmuję mieszkanie. Z racji tego iż dośc przyzwoicie zarabiam i mam małe potrzeby w zalezności od m-ca udaje mi sie odłozyć 3000-3500 zł. na lokatach mam ok. 110 tys. i jak policzyłem na 60 metrowe mieszkanie w wawie (licząc ok. 6500 tys. za m2) uskładam za jakieś 8-10 lat. o ile oczywiście nic złego w tym czasie w moim zyciu się nie wydarzy. Czy warto wobec tego czeka...
    • Witam! Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale widzę, że ruch tu spory więc zapytać nie zaszkodzi. Od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy nie założyć małej "rodzinnej" firmy remontowej. Mam prawie 30 lat, wykształcenie wyższe techniczne (politechnika warszawska) od dziesięciu lat mieszkam z żoną (warszawianką) w naszej ukochanej stolicy. Mam spore doświadczenie w pracach remontowych i choć niby głupio się zajmować "robotą fizyczną", to ostatnio co raz częściej dochodzę do wniosku, ż...
    • czy ktos z was kupil badz interesuje sie kupnem mieszkania na bielanach okolice przy agorze, poniewaz potrzebuje opinii o tej dzielnicy i developerch, ceny sa przystepne wiec nie wiem czy wszystko jest ok
    • Podobno jest szansa na dobry zarobek, co radzicie?
    • Drodzy, to naprawdę ostatnia szansa żeby zarobić na rosnących cenach nieruchomości. Euro coraz bliżej i lada dzień zacznie się totalny odjazd cenowy. Przypominam że ceny w Londynie czy Paryżu są ZNACZNIE wyższe niż w Warszawie. Gorąco polecam inwestycje w nieruchomości jako sposób na łatwy i pewny zarobek. Kto teraz nie kupi będzie mocno żałował przez lata. ps naprawdę współczuję osobą które teraz nie kupią i przez kolejne 20 lat będą mieszkać z ... mamą;) bądź płacić HOR...
    • Co myślicie ? Czy warto kupić mieszkanie W Wersalu Podlaskim Płaskowicka /róg KEN 7. Czy fakt, że może tam byc trasa szybkiego ruchu i to że nie są to jednak Kabaty ma duży wpływ ? . Wybór mieszkań jest jeszcze duży a mnie interesuje większe mieszkanie. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi, Pozdrawiam, Michał
    • Mam pytanko - czy ktoś z Was kupował mieszkanie w Salwatorze? Interesuje mnie jakie kruczki stosują w umowach oraz czy są problemy przy odbiorze mieszkania.
    • Kochani, myśle o kupnie domu w Powsinie.Czy warto? Może ktoś już tam mieszka?
    • co sądzicie o inwetycji Robyg na Żolibożu? czy ktoś ma jakieś doświadczenia z kontaktem z tym deweloperem? jaka jakość wykończeń terminowość itp..
    • Witam, zagladam tutaj czasem i widze, ze co ktos zapyta o nieruchomosc to okazuje sie, ze nie jest dobra ze wzgledu na (i tu wymienione setki roznych powodow). Moze powklejajcie linki mieszkan, ktore oplaca sie kupic bo sa warte zaplacenia ceny rzadanej przez sprzedajacego. Oczywiscie mozliwe jest, iz ludzie usilujacy sprzedac mieszkania moga tutaj wstawic swoje a nastepnie uzasadnic dlaczego jest ono warte nabycia. Wlasnie po to jest forum- by weryfikowac. Prosze o uzasadnianie powodow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się