warta

(751 wyników)
  • Witam miłe Panie. Czy miałyście jakies doswiadczenie z botoksem? Czy działa faktycznie i ile czasu utrzymuje sie efekt. Jednym słowem-czy warto?
  • wiem ze seria ma dwie linie- captive i riche. moje pytanie to- jakie produkty z tej serii sa warte zakupienia (bo ceny sa z kosmosu)? odzywka czy maska, kapiel, mleczko termiczne..? mam wlosy koloryzowane, troche zniszczone i na codzien uzywam prostownicy..
  • Proszę o opinie na temat w/w kremu: Aqua, Triticum Monococcum Seed Extract, Zinc Oxide, Caprylic/capric Triglyceride, Glyceryl Isostearate, Polyhydroxystearic Acid, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables,Yeast Amino Acids, Tricalcium Phosphate, Morinda Citrifolia Extract, Croton Lechleri Resin Powder, Decyl Cocoate, Isoamyl Laurate, Silybum Marianum Seed Oil, Algae Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Scutellaria Baicale...
  • Dziewczyny czy analizujecie składy inci kremów itp? Kilka lat etemu trafiłam na fora gdzie się to robiło, ale pytałam także profesjonalistów. Skład inci nie jest tak oczywisty, ale coś tam można się dowiedzieć. Jakby byl oczywiśty to firmy bałyby się, że ktoś skopiuje recepturę. Kiedyś bałam się dobrych składników na końcu składu, bo myślałam, że jest ich mało. Dowiedziałam się jednak, że niektórych musi być mało bo sa w nanocząsteczkach i lepiej w takiej małej postaci wnikną. Już sama...
  • Mam pytanie odnośnie w/w emulsji, czy warto ją kupić? Niestety nigdzie nie mogę znaleźć składu a może któraś z Was już ją stosowała i mogłaby napisać o niej kilka słów ? :)
  • Ostatnio na grouponach/gruperach itd jest b.dużo ofert typu: elektrostymulacja, masaż bańką chińską, body wrapping itp. Czy któraś z was korzystała z tego typu ofert? co jest najbardziej skuteczne i po jakim czasie można spodziewać się efektów? chciałabym zmniejszyc cellulit i wyszczuplić uda, wszystkiego na raz nie jestem w stanie wypróbować :)) Dzięki z góry za odpowiedzi
  • Witam dziewczyny. Mam taki problem z owłosieniem, a w szczególności na łydkach i bikini, jest twarde i czarne, a do tego szybko odrasta. Na łydki stosuję oczywiście depilację woskiem, ale wiadomo włosy nie rosną równo i po 1-2tyg zabieg muszę powtarzać. Tym bardziej, że włosy mam ciemne i zaraz jak tylko odrastają to są widoczne. O bikini już nawet nie wspominam. Tam to mam koszmar, bo zaraz po goleniu mam podrażnioną skórę i strasznie kuję. W tych partiach ciała nie mam odwagi na depilację. ...
  • Zamierzam kupić nową suszarkę. Mam pytanie, czy Suszarka PHILIPS HP 8183 (bo nad nią m.in. się zastanawiam) jest warta zakupu? Ktoś ma? Używa? Jakieś plusy i miusy tego sprzętu? Czy funkcja jonizacji jest na stałe, czy można ją włączyc i wyłączyć? A może jakaś inna suszareczka?
  • Warto kupić tusz Eveline million calories? Nie mam wygórowanych wymagań, choć gdyby był wodoodp. inie kruszył się przed upływem 7h, to było by ok. Czy używała któraś z was tego tuszu?
  • Ostatnio widziałam w drogerii kremy z kolagenem, obejrzałam, zastanowiłam się nad kupnem- bo skład miały zachęcający ( m.in kolagen+ kwas hialuronowy). Gdzieś jednak obiło mi się uszy, że kolagen w kremach nic nie daje, skóra go nie przyswoi. Czy to prawda?
  • Mam prawie 40 lat, paskudną tłustą cerę z zaskórnikami, nierównościami, rozszerzonymi porami i zaczerwienieniami. Byłam dzisiaj na zabiegu mikrodermabrazji. Kosmetolog stwierdziła, że dla mojej cery najlepszy będzie zabieg laserem Fraxel (zabieg wykonuje dermatolog). Cena jest powalająca - same policzki 900, cała twarz nawet 1700. Pytanie brzmi, czy ten zabieg przynosi naprawdę takie rezultaty, jak obiecują? Czy jest wart swojej ceny? Przestanę wyglądać tak paskudnie? W sumie skoro potrafił...
  • Bardzo proszę o analizę składu i czy ten krem jest wart kupna, ma nawilżac i działac przeciwzmarszczkowo. aqua, caprylic/capric, avocado oil, olea europaea oil, grape seed oil, sodium hylauronate, decyl oleate, polyglyceryl-3-metyl glucose distearate, glyceryl stearate, propylene glycol; glycerin;hydrolyzed caesalpinia spinosagum; caesalpinia spinosa gum,cetyl alkohol, d'panthenol, phenoxyethanol, perfum.
  • czy któras z Was używała kosmetyków kolorowych tej firmy? nie ma jej w Polsce więc nie mogę sprawdzic a wiem,że jest dosc popularna zagranicą.macie jakieś doświadczenia?
  • Czy możecie mi doradzić, czy warto wydawać ok. 90 zł na ten różowy pędzel? Nie, czarny (który cieszy się złą opinią), ale długi różowy, podobno nowy, od niedawna w Sephorze. Może go znacie i używacie?
  • hair spa- warto? poradźcie:)
  • Hej dziewczyny! Która używała niech napisze opinię. Cena wysoka, ale ponoć efekty warte ceny (szczególnie Activ serum). Pozdrawiam
  • Czy kupujecie kosmetyki w drogeriach internetowych albo np. na allegro? Ostatnio rozmawiałam z koleżanką i mówi, że wszystkie prawie kosmetyki zamawia w sieci, co mnie niezmiernie zdziwiło, bo zawsze miałam obawy, o to czy takie kosmetyki sa odpowiednio przechowywane, czy nie stanie się z nimi nic w transporcie (np. teraz zimą niech taka paczka zostanie na noc w samochodzie dostawczym i jak będzie mróz to przeciez kosmetyk na tym ucierpieć może), plus już nie wspominając o przesyłkach, że nie...
  • Lekarka kaze mi kupic sobie jakis preparat, ktory uzupelnia "wszystko po trochu", typu centrum - jednak slyszalam, ze te preparaty sa podobno do niczego, a nawet niedawno w tv w jakims programie naukowym mowili, ze jak cos jest "od a do z" zeby w to nie wierzyc i lepiej zainwestowac w cos innego... Tylko w takim razie w co? Niestety nie zapamietalam uzasadnien, dlaczego te preparaty wcale nie sa takie dobre..
  • ten krem na "niedoskonalosci" - daje rade? Z 3 probek jestem calkiem zadowolona - tzn krem bardzo dobrze sie wchlania, ale czy cos poza tym ..
  • Jak myślicie? Kusi mnie..... Jak to jest robione? No, bo rozumiem, że usta-jakiś barwnik się wstrzykuje, a brwi? Jak to jest z odrastającymi włoskami? Uchhhh, jakbym chciała mieć zawsze takieeee piękne brwi....Bez wyrywania, bez ciągłego farbowania....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się