-
jaki wózek warto kupic mieszkając tam?
(wybór pewnie większy niz u nas)
chodzi o wózek dla noworodka
-
Nigdy nie mialam z ta marka do czynienia i rozwazam kupno nowej albo tego
nieszczesnego wozka podwojnego.
Ale na temat ;)
Mam mozliwosc kupienia tej starej Emmaljungi za 250 zl, ponoc nie byla duzo
uzywana i jest w perfekcyjnym stanie (ocenie jeszcze sama przed ewentualnym
kupnem)
Moze koneserzy beda sie orientowac co to jest za model i czy warto ja kupic na
teraz dla mojego roczniaka (moj Slalom Pro z 2005 roku juz sie kompletnie
rozklekotal i nie mam wozka)
img189.imageshack.u...
-
wózek w bdb stanie, raczka skórzana
-
[img]https://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/71/23/52/1071235282_5[/img][/img]
[img]https://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/71/23/52/1071235282_1[/img]
-
Stoję jak większość zaglądających tu osób przed koniecznością zakupu spacerówki dla obecnie pięciomiesięcznej córeczki. Właściwie byłam zdecydowana na x-landera XA. Po przejrzenia wątków na tym forum straciłam jednak pewność siebie. Ktoś pisze o złamanej rączce, mąż się buntuje że to "wielki klamot" a mi zależy na tym żeby wózek który kupię łatwo się prowadził, podbijał no i był bezpieczny i wygodny dla dziecka (wygodne i duże siedzisko). A i jeszcze jedno, wolę zdecydowanie czterokołowca. Ko...
-
Mam nadzieję, że to co napiszę, nie jest sprzeczne z regulaminem. Proszę o podpowiedzi -czy warto zająć się czymś takim, jak sprzedaż wózków? Mam możliwość sprowadzania dobrych, firmowych wózków [np. Easywalker ] za przystępną cenę [ mogę sprzedawać je za ok. 1800-2000 zł]. Wystawiłam wózki na allegro-ale zainteresowanie znikome. Jestem nauczycielką, więc "żyłki biznesmena" nie posiadam, niestety. Bardzo proszę o wszelkie sugestie -to dla mnie ważne[z pensji nauczycielskiej coraz trudniej ...
-
Czy warto zainwestować w emmaljunge czy taki wózek jak np. roan marita czy
jemu podobny będzie równie dobry a może jedo fyn 4d na kołach czterech
pompowanych wszystkie gondole czy spacerówki wymiarowo mają podobne
-
witam.
Szukam opinii na temat tego wozka ale nie zabardzo moge znalezc. Czy ktos moze mi cos napisac o tym wozku??Czy warto go kupic dla ponad 2latka...syn juz nie sypia na spacerach poza tym szukam wozka na wypady do sklepu, na dluzsze trasy posiadamy quinny speedi...
Zalezy mi aby wozek byl w miare lekki i nie duzy oraz cena nie za duza:))
http://www.mothercare.com/Mothercare-Jive-Stroller-Accessory-Pack/dp/B004M3GMZS?ie=UTF8&ref=sr_1_5&nodeId=42764041&sr=1-5&qid=1323077699&pf_rd_r=...
-
Doradzcie czy warto kupic teraz peg perego atlantico w dobrym
stanie? Wiadomo, są to juz kilkuletnie wózki, bo juz ich nie
produkują. Ile warto zapłacic za taki wózek zeby nie przepłacic?
-
Chodzi mi o chicco ct 04.Z 2006 roku.Czy nie będzie zbyt
rozklekotane?Tapicerka i stelaż ok.
-
Mam okazję kupić PP ATLANTICO używany 8 miesięcy, sprowadzany z zachodu. W
stanie BARDZO DOBRYM. Poradźcie czy warto.
-
Ostatecznie zdecydowałam się na Bugaboo. Dostałam atrakcyjną ofertę zakupu używanego Froga (200 funtów). Na fotkach wygląda nieźle,zobaczcie same: Frog.Przeraziłam się nieco kiedy dowiedziałam się, że on ma 5 lat!- ale sprzedawca zapewnia że jest w bardzo dobrej kondycji, ostatnio nawet wymienił hamulce na nowe. Jak myślicie warto w niego inwestować, czy poszukać coś nowszego? Na co zwrócić uwagę przy zakupie używanego Bugaboo aby się nie narazić na dodatkowe koszty. Pozdrawiam. Wesołych Świąt!
-
Moja corka teraz skonczyla 2 latka i jezdze wozkiem parasolka i zastanawiam sie czy warto jeszcze kupowac wozek na wiekszych kolach??? Moze byscie mi cos doradzily? Szczere mowiac to brakuje mi tych wiekszych kolek:)--
Amelka, ur.12.07.2006, 2650gr, 51 cm
Oleńka, ur.30.12.2008, 3650gr, 57 cm
-
-
Tak podczytuję od dłuższego czasu i wnioskując z opinii, Maclaren XLR uchodzi
za najlepszą spacerówkę.
I tak się zastanawiam czy faktycznie tak jest -czy warto wydać 1500zł, w moim
przypadku to naprawdę sporo. Mieszkam na wsi, drogi polne, utwardzane żwirem,
sporo piasku. Też będzie "płynął", pokonywał bez problemu wszystkie nierówności??
Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
-
POMOCY!!!!
Zakochałam sie w tym wózku, wydaje mi się porządny i funkcjonalny.
Mam jeszcze chwilkę czasu na podjęcie decyzji(termin ok. 22.09), dlatego
pytam Was o zdanie.
Nie ukrywam najchetniej poznałabym opinie osób korzystających z tego wózka.
Jednak każdy argument na in plus i na minus przemyślę.
-
Jak sie wozek ten sprawdza.
Czy warto go kupic?
Co jest jego zaleta a co wada ?
-
allegro.pl/item1158425890_x_lander_blue_xa_model_xpram_odbior_warszawa.html
-
Szukam wózka/parasolki dla prawie dwulatki, głownie do spania na długich spacerach w okresie letnio-jesiennym . Córka juz prawie bezwózkowa ale jednak czasem się przydaje. Dotychczas używałam Slaloma, który jest rewelacyjny ale też nieco cieżki na okres wakacyjny. Nie mam dużych wymagań , wózek ma być lekki, dobrze się prowadzić, rozkładac sie spania , duża budka, materiał łatwy do czyszczenia, wygląd też nie bez znaczenia. Przyznam że nie mam doświadczenia wózkowego poza tym jednym wspomnian...