warta

(219 wyników)
  • Witam wszystkich.W styczniu wybieram się na Sri lanke,objazd z Rainbow i chętnie poznam opinie osób które już tam były, co warto przywieść?
  • W lutym wybieram sie do Dubaju, czy macie jakieś sugestie, co warto tam zobaczyć. Będę tam tydzień więc czas bardzo ograniczony.
  • Jadę na zorganizowaną wycieczkę więc nie pytam co warto zobaczyć. Niewiele wiem wiem o tym kraju więc interesuje mnie czego nie warto oglądać. Bo za wejściówki może lepiej dokupić sobie jakąś fajną wycieczkę, pamiątkę , przyprawy ?
  • Chciałbym zapytać czy warto w sierpniu lecieć na Kubę? Chodzi mi głównie o pogodę i wiatry. Proszę o informacje
  • Witam, ja również wykupiłam wycieczkę i objazd na grudzień z Triady. Przekonała mnie bardzo korzystna cena. Nie zwrcóciłam uwagi, że na objazdówce zabrakło rezerwatu przyrody Yala. Jest on dostępny podczas wypoczynku, ale kosztuje 200 $ od osoby. Za dwie osoby to dość duży koszt i dwa dni wzięte z wypoczynku. Czy jednak warto zobaczyć ten rezerwat? Czy może widoki podczas objazdówki to zrekompensują? Jeszcze jedno pytanie, czy objazdówka z Triady odstaje standardem od Rainbow czy ni...
  • Bede tam tylko 4 dni(stopover),czwartego dnia odlatuje wieczorem jeden dzien poswiecam na wycieczke pod Mt.Fuji zostaja praktycznie 2 pelne dni na zwiedzanie...co naistotniejsze? ostatni na zakupy..gdzie warto zajrzec?? Bede wdzieczny za pomoc
  • Zaczęliśmy powoli z mężem planować wakacje (łódka w Chorwacji, może wyspy kanaryjskie, marzy mi się też Tajlandia...) czytałam o kwietniowych (1-3.04) Targach Lato 2011 - czy ktoś może był na minionej edycji? Nie jestem zwolenniczką tego typu imprez, ale ostatnio za sprawą "urokliwej" reklamy w metrze skusiłam się na targi mieszkaniowe i muszę przyznać, że trochę cennych informacji (głównie producentów wyposażenia, bo na tym etapie jestem) zyskałam, stąd też pytanie jak wyglądają tego typu "w...
  • Wylatuje na 2 tygodnie do malezji, co warto przywiezc z tego kraju? Jak ceny sie tam ksztaltuja na ubrania, perfumy, etc. Dzieki!!!
  • Planuje rejs ze Stanow na Karaiby statkiem QM2 w Lutym 2005.Zastanawiam sie czy statek nie jest przereklamowany! Rejs w dobrej cenie jak na reklamowany standard.W Cunardzie wskazano mi biuro Atlas Tours jako przedstawiciela. Moze ktos zna to biuro. Prosze o opinie. Pozdrawiam .A
  • Cześc chciałabym sie wybrac w kwietniu do Kenii. Do osób, które tam były mma kilka pytan: Jaka tam wtedy panuje pogoda? Do kórej miesiejscowosci warto leciec? Jak wKenii jest z internetem? Czy zna ktos hotel Hotel Plaza Beach lub Hotel Severin Sea Lodge?? Prosiłbym o odpowiedzi szczególnie jeśli chodiz o wasze doswiadczenia jelsi chodiz o internet by laptop. Dzieki za opinie. pozdr.
  • Szykuje mi się urlop od połowy grudnia do Nowego Roku. Po raz pierwszy mam okazję wybrać się na pozaeuropejskie wakacje i zastanawiam się - dokąd warto? Z tego co wiem, rejony typu Tajlandia są o tej porze roku chyba dobre, jeśli chodzi o pogodę. A jakie jeszcze inne miejsca polecacie? Dodam, że nie jestem zwolenniczką wylegiwania się na plaży, lubię zwiedzać, interesuje mnie kultura, choć przyroda - o ile w miarę nieskażona - też.
  • Poradźcie proszę - co warto przywieść do kraju wracając z wycieczki do Hong Kongu - myślę o elektronice, bo chyba to jest w dobrych pieniądzach. Może macie inne pomysły? Jak przewieść do kraju np. 3 laptopy - bagaż główny to chyba trochę ryzyko a podręczny /nie będzie z tym problemów/? poradźcie proszę dzięki
  • jakie są plaże , czy jest tam bezpiecznie,czy trzeba wykupic w biurze podróży pobyt, czy mozna jechac w ciemno, jakie są ceny, czy warto jechać do Rygi
  • Chciałabym dowiedzieć się czy warto! Czego się mogę zpodziewać?
  • Witam Wszystkich! Wybieram się niedługo do Chile i robię sobie dosyć szczegółowy plan podróży. Nie chciałabym na miejscu tracić czasu na organizację i wyszukiwanie informacji...wolę się przygotować wcześniej, przynajmniej teoretycznie;-) Chciałabym się zwrócić do Was z pytaniem co ciekawego Waszym zdaniem można zobaczyć w stolicy Chile? Planuję tam pobyt 4-5 dni, chciałabym zobaczyć coś o czym niekoniecznie piszą w przewodnikach, coś nietypowego i intrygującego...niestety jak do tej...
  • Czy warto wykupić wczasy all inclusive? Gdzie warto, a gdzie nie?
  • Pomozcie prosze. Namawiaja mnie znajomi na objazdowke po Maroku. Tydzien objazdu - czyli trasa pewnie bardzo turystyczna. A ja jakos nie palam dzikim entuzjazmem, sama nie wiem dlaczego. Troche boje sie dlugich przerzutow i spedzenia 3/4 pobytu w autokarze. Troche malo wiem o zabytkach. A decyzje musze podjac szybko. Podpowiedzcie prosze ...
  • Witam. Mam pytanie. W listopadzie jade na 1.5 miesiaca do Indii i pomyslalam sobie, ze skorzystam z okazji i polece na pare dni do Bangkoku z Delhi. Nie wiem praktycznie nic o Tajlandii i zastanawiam sie czy warto wydac te 500$ na bilet, zeby zwiedzic tylko jedno miasto. Czy moze to troche tak, jakby pojechac do Indii i zobaczyc tylko Delhi? Czy w Bangkoku jest duzo do zobaczenia? Z gory dziekuje za odpowiedz:) Pozdrawiam.
  • Witam... Zima zbliza sie ku koncowi i czas w koncu ruszyc na narty :) Mam przed oczami fajna ofertke na 6 lutego w Austrii z biura Open Travel. Ponioewaz w archiwum grupy jest niewiele na temat tego biura, wiec ponawiam prosby moich poprzednikow: czy warto sie wybrac z tym biurem? W szczegolnosci interesuje mnie, czy to biuro mialo jakies grubsze wpadki? Jakie sa Wasze opinie, ewentualnie, na co mam zwrocic uwage przy ewentualnej rezerwacji oferty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się