warta

(281 wyników)
  • Wybieramy się 20 maja na Kretę Wschodnią. Miejscowość Hersonissos. Chcemy, tradycyjnie wynająć auto na kilka dni. Co radzicie zobaczyć? Czy pod koniec maja morze jest już dość ciepłe?. W basenie chyba można już popływać?. dzięki z góry za pomoc Michalina
  • Może zrobimy taką listę (z krótkim, ale treściwym opisem :-)) miejsc wartych odwiedzenia? Oczywiście nie tylko tych wymienionych w przewodnikach, albo wręcz: pozaprzewodnikowych. Chodzi mi o subiektywne odczucia, wrażenia i wspomnienia tych, którzy już odwiedzili tę wyspę.
  • Wykupujecie dodatkowe ubezpieczenie na wypadek rezygnacji z wyjazdu? Jedziemy w czerwcu z 3,5 letnim synkiem na Kretę z Grecosem.Dziecko moze sie nawet rozchrowac 2 dni przed wyjazdem:( Warto wykupić? Ile kosztów max. zwraca ubezpieczyciel? Robią problemy? Pozdrawiam
  • Witam. Razem z rodziną mamy w planach wyjazd za granicę w te wakacje. 2 lata temu byliśmy w Egipcie. Bardzo się nam tam podobało mieliśmy super hotel, ale chcielibyśmy zmienić miejsce. Zastanawiany się nad Grecją. W jakie miejsce najlepiej pojechać? Czy może mają państwo jakiej propozycje na iiny kraj? Proszę o pomoc.
  • W tym roku dość nietypowo będę płynąć promem zamiast tradycyjnie lądem przez Serbię i Macedonię. Mam więc parę pytań - prom dociera do Grecji (Igoumentisa) wieczorem i : 1. może znacie jakiś motel, pensjonat, camping w okolicy by się zatrzymać na noc? 2. co warto zobaczyć następnego dnia w okolicy i po drodze do Salonik? Z góry dziękuje
  • Niedługo jedziemy na Zakynthos, jestem ciekawa co warto zjeść, co warto spróbować na tej wyspie.
  • Witajcie, właśnie ustalam sobie miejsca do zobaczenia na Krecie. Zastanawiam się nad rejsem na Spinalonga, niech się wypowiedzą ci co byli. Czy warto tam popłynąć???? Ile czasu się spędza na wyspie??? Czy jest ona ciekawa, warta zobaczenia??? Czy lepiej odpuścić i zobaczyć coś innego. Ile kosztuje rejs tam i spowrotem?? I czy trzeba wracać tym statkiem ktorym się przypłynęło, ktoś nam mówi ile czasu możemy być na wyspie czy możemy być ile chcemy?
  • mam zabukowany pobyt w miejscowości Bali na Krecie, chciałbym autobusem wybrać się na wycieczkę do Rethimnon natomiast wypożyczonym autem chciałbym zwiedzić zachodnią, podobno najmniej cywilizowaną część wyspy, doradzcie, co warto zwiedzić w tej części Krety.
  • Witam, zastanawiamy się nad rezerwacją wczasów na lato 2012, widzę że Ecco ma ciekawą ofertę, ale nigdy z tego biura nie korzystałam, i nie interesowałam się nim. Może ktoś się wypowie na ich temat, czy mają duże zabezpieczenie w razie upadku firmy?? Czy raczej im to nie grozi?? I wie ktoś może jak to własnie wygłada w przypadku upadku biura podrozy, czy jest zwracana cała kasa, czy jak to wygląda??? proszę o pomoc, pozdrawiam
  • Bedziemy mieszkac w okolicach Chanii w miejscowosci Kalimaki. Co wart zobaczyc? jakie miejsca polecacie?? cos co nie jest za bardzo oddalone bo nie chcemy wynajmowac auta, slyszelismy ze w razie wypadku, stluczki sa wielkie problemy, a grecy nie zwazaja na znaki!
  • Lecę na Kretę we wrześniu z dwójką małych dzieci niecałe 2 latka i 4 lata. Nie chciała bym jednak cały czas leżeć przy basenie bądź na plaży tylko jeszcze wynająć auto i coś zobaczyć. Proszę o pomoc, zaznaczam że bedę w okolicach Heraklionu a konkretnie w Cherssonisos. Z góry dziękuje ;)
  • Witam, czy warto jechac na Kretę? Zaczynam zierac informacje na ten temat. Z tego co sie zorientowałam to jest około 12 miejscowości wypoczynkowych. Mnie dokładnie interesują ładne plaże ( konkretnie uprawiam snorkeling). Jeśli chodzi o fakultety to myślę o Santorini, może też wąwóz Samaria, Knossos i Heraklion, Spinalonga, Agios Nikolaos, Elafaniossi i wieczór Kreteński. Które z nich warto zliczyc? Co radzicie bo jeszcze nigdy nie byłam na Krecie. Pozdrawiam PAULA -- "Podróże kszta...
  • Proszę o poradę czy warto zaryzykować 3* w Grecji z dziećmi. Może ktoś ma jakieś pozytywne lub negatywne przeżycia, pozdrawiam.
  • byłam w grecji, w turcji i mysle o cyprze. ale czy warto?? ceny nie należą do umiarkowanych a jak jest?
  • W czerwcu będę wypoczywał na Chalkidiki - proszę o sugestie co warto zobaczyć dokąd pojechać... Pozdrawiam
  • Czy na Kos są miejsca warte zobaczenia? Miasta do których trzeba się wybrać?
  • Zastanawiam się nad wypadem do tego nowootwartego akwarium w Herliakionie- moja Młoda to mega fanka rybek wszelkiej maści. Ponieważ jednak to dość daleko od naszego miejsca docelowego (okolice Chanii) zastanawiam się czy warto. Najlepsze są opinie z pierwszej ręki. Jeżeli ktoś z Was był w tym miejscu napiszcie proszę czy gra jest warta świeczki. Dziękuję za wszelkie info i pozdrawiam serdecznie. Już z 9 dni: witaj Kreto:)))
  • Chciałbym wybrać się z żoną (mamy ok. 30 lat) po 14 sierpnia na wycieczkę 7+7 i z tego co widzę to w grę wchodzi Peloponez z Rainbow, Grecja + pobyt Riwiera Olimpijska lub Chalkidiki z Rainbow lub Triady, jest jeszcze Grecja + Korfu z Grecos ale jakieś nieznane to biuro na objazd. Chciałbym ciekawy objazd i pobyt w urokliwym ale nie wymarłym miejscu, żeby było romantycznie (knajpki, restauracje, miejsce do spacerów) ale nie sennie. Podobało mi się na Sycylii kiedyś za to już na ...
  • Czy warto wybrać się na Wieczór grecki oferowany przez biura podróży . Czy faktycznie jest tam typowy folklor i klimat grecki nie mówiąc już o jedzeniu i napitku . W katalogu jest info o kosztach około 30 euro .
  • Wybieramy się tam za tydzień z 3-letnią córeczką. Gdzie warto pojechać i zobaczyć? Może coś fajnego dla dzieci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się