warta

(196 wyników)
  • Wyjeżdżamy w okolice Rabac w ciemno. Myślę że z kwaterą nie będzie problemu. Czy możecie polecić miejsca warte odwiedzin w tym rejonie.
  • Witam, co waszym zdaniem, poza Trogirem, Splitem, Dubrownikiem i Jeziorami Plitwickimi, koniecznie trzeba lub warto zobaczyć w Chorwacji? Te miejsca zwiedziłam w zeszłym roku, w tym chciałabym odwiedzić nowe i zastanawiam się, gdzie warto się udać.
  • Warto stracić jeden dzień w podróży a co za tym idzie i dodatkowy nocleg ma zwiedzanie jezior. Poradźcie.
  • Zastanawiam się nad wyjazdem do Czetrnogóry w tym roku. Czy warto tam pojechać? Jak wygląda sprawa dojazdu? Czy są problemy ze znalezieniem noclegu? Jak wyglądają tamtejsze plaże i ceny?
  • jak w tytule
  • Wybieramy sie w 2 połowie wrezśnia do Poreć, co warto zobaczyć zwiedzić poza bazyliką i do jakiej restauracji się udać? pozdrawiam
  • Witam. Pomijając sprawę kosztów czy wykupuąc winietkę zyskam czasowo na przejeździe? Jeśli tak to ile? Po prostu chciałbym przeliczyć byc może warto zapłacić za winietkę 30 euro a zyskac na czasie np. 1 godzinę w jedną stronę.
  • Wybieram sie we wrzeniu do HR. Chciałbym wybrać się na 1-dniową wycieczkę do Mostaru. Pytanko: co warto zobaczyć? (czy jest coś prócz słynnego mostu), jakie ceny np obiadu w BIH, jak walutą się u nich płaci, jak długo się jedzie np. z Makarskiej. za wszystkie inne sugestie również dziękuję. pzdr
  • Wybieram się z rodziną w czerwcu do Czarnogóry w okolice Harceg Novi.Mam pytanie jakie miejsca warto zobaczyć. Wiem,że będą organizowane takie wycieczki : CETINJE-LOVCEN-NJEGUSI-KOTOR MONASTYR OSTROG KANION MORACZA-MONASTYR MORACZA-BIOGRADZKIE JEZIORO-KANION TARA RAFTING TARĄ Dzieki za wszystkie odpowiedzi.
  • Witam ! Słuchając opowieści (pozytywnych) znajomego o Czarnogórze zastanawiam sie poważnie, czy nie wybrać się tam za rok. I tu pytanie do Was : czy faktycznie warto - tzn czy kraj jest taki jakie pokazują w necie, na folderach itp ?? I trochę uszczegaławiających pytanek : - czy jest bezpiecznie (to w końcu b. Jugosławia) - miny, wojsko itp - jakie ceny ?? - czy jechac na objazdówkę czy raczej wczasy ?? (dodam, że lubie trochę pozwiedzać) - poziom inflarstruktury (drogi, hotele) ...
  • Czy warto jechać do Chorwacji, mając tydzień wolnego, a mieszka się na północy Polski?
  • warto jechać?? jaka pogoda, kiedy kończy się sezon i gdzie najlepiej???
  • Witam, Planuję w lipcu wyjazd do Podgory. Liczę,że jest tam spokojniej niż w Makarskiej,która podobno jest kurortem. Co możecie powiedzieć o Podgorze? Znajdę tam spokojny kawałek plaży dla rodziny z dzieckiem? Dziękuję i pozdrawiam!
  • Witam wielbicieli Chorwacji :-).Wybieramy się tam po raz pierwszy,planujemy zatrzymać się w Primostenie lub okolicy.Chcemy zwiedzić możliwie najwięcej,wertujemy przewodniki i mamy mętlik w głowie,bo możliwości dużo a czasu mało ;- (.Trogir,Split,Szybenik,park Narodowy Krka...co jeszcze polecacie?
  • Witam wszystkich. Napiszcie proszę jak tam jest czy warto wybrać się tam na urlop 14 dniowy?Mąż,syn i ja spędzamy zawsze wakacje czynnie dużo chodzimy zwiedzamy, nie lubimy siedzieć na plaży na typowej kocykowni i się opalać tylko robimy piesze wędrówki.Napiszcie proszę czy jest tam fajnie czy może znaleść sobie coś innego bogate w przyrodę , ciszę i spokuj????pozdrawiam cecylia
  • Witam :) Jedziemy z 8 -letnią córką i 18-mies. synkiem na wyspę Ciovo. Jakie atrakcje turystyczne polecacie w tamtych okolicach? Które miejsca koniecznie trzeba zobaczyć, a jakie wycieczki byłyby zbyt meczące dla małych dzieci? Będę wdzięczna za rady, linki i relacje z podrózy :) Pozdrawiam.
  • Wybieramy się do Chorwacji (4 dorosłe osoby). Naszym miejscem docelowym są okolice Zadaru, ale mamy wcześniej tydzień wolnego czasu i zstanawiamy się nad Istrią. Spotkałam się ze sprzecznymi opiniami na temat Istrii - od zachwytów po pełną krytykę - proszę więc o szczere opinie na temat tego półwyspu. Gdzie trzeba jechać, a co lepiej sobie darować? Czy warto zwiedzać Pulę? Czy zobaczyć kanał Limski lub wyspy Brijuni? Jakieś inne ciekawe miejsca? Może lepiej wybrać inny rejon Cho...
  • Czy warto wykupić wczasy w Neum? Czy można zakupić tam wycieczki do Kotoru? Czy odpływają z Neum promy na Korculę? Będę wdzięczna za info.
  • hej wybieram sie n apare dni ok 5 wiec miejsce docelowe to dubrovnik- wrzesien wiec nie bardzo wiem co najbardziej warto zwiedzic w okolicy i jakie wyspy sasiednie sa godne uwagi....doceniam kazda podpowiedz dzieki
  • Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji camperem. Mamy zamiar zatrzymać się po drodze na nocleg. Proszę o informacje dotyczące najlepszej trasy, jak również miejsc gdzie się można zatrzymać.Co warto zobaczyć po drodze jak i w samej Chorwacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się