Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      warta

warta

(204 wyniki)
    • mój syn ma 4 miesiące i stwierdzone wzmożone napięcie mięśniowe. chodzimy na rehabilitację i efekty są świetne. fizjoterapeuta polecał nam basen, więc zapisałam małego. i tu moje pytania: czy Wasze dzieci lubily basen? czy dzięki niemu lepiej sie rozwijały?jakie są wasze opinie? z góry dziekuję za odpowiedzi:)
    • Drodzy Rodzice! Czy ktoś używa może podgrzewacza do butelek Avent IQ i mógłby mi odpowiedzieć, czy warto wydać na niego pieniądze? Czy rzeczywiście szybko podgrzewa? Czy często trzeba w nim zmieniać wodę do podgrzewania? I czy długo utrzymuje temperaturę po podgrzaniu? Czy spełnia Wasze oczekiwania?
    • moja cora zasuwa trzymajac sie za raczki mamuni jak wyscigowa ;) trzymajac sie mebli tez daje rade same sie troszke poprzemieszczac... pomyslalam o pchaczyku.... maz twierdzi ze to zbedne i niepotrzebne..i teraz nie weim czy to takie meskie gadanie bo nowy zakup czy moze ma racje... co Wy sadzicie o pchaczykach? warto??
    • Moja córcia ma 4 tygodnie. Czy warto kupić leżaczek? A może wystarczy wkładać Malutką do fotelika samochodowego? Jaki wybrać?
    • dziewczyny mam wersję elektorniczną (mogę przesłać dalej, piszcie na gazetę), które rozdziały polecacie? książka kontrowersyjna ;) przynajmniej tu na forum... nie chcę drukować a przed kompem siedzę z doskoku... dzięki z góry!
    • Manieczka ma 2 miesiące, dotąd myłam ja mydełkiem, ale ostatnio tatus chlapnął do oczka i zaraz zaczerwienione i płakała, mimo, że szybciutko wytarłam wacikiem. Może warto kupic Mustelę, niedaleko mnie jest nawet w dobrej cenie taka do mycia z pompka po 500ml? napiszcie, która stosuje, czy nie szczypie w oczka, jak malutka chlapnie (to z tata to naprawdę przypadek, dostał ochrzan), po za tym czy toto wydajne? czy na długo wystarczy te 500ml?
    • Moje dziecko skończyło 6 miesięcy. Z butelki nie korzystaliśmy. Zastanawiam się nad kupnem niekapka, ale nie wiem, czy warto. Czy lepiej od razu przejść na normalny kubeczek?
    • Zastanawia mnie czy warto łączyć w zupce dla dziecka ziemniaki i ryż albo makaron. Czy to nie jest za wiele węglowodanów jak na jeden posiłek?
    • Do tej pory mała się nie nauczyła, nie chciała i już, więc pije moje mleko kubkiem dla niemowląt(jak jestem w pracy). Ale co zrobić jeśli zechcę odstawić od piersi za kilka miesiecy. Czy takie np. nieco ponad roczne dziecko może pić już cały czas mleko kubkiem, bo nie wiem, czy warto męczyć się, żeby ją uczyć. Jakie macie doswiadczenia?
    • moja córka boi sie szumu odkurzacza, a musze go uzywac czesto, i zatsanawiam sie nad kupnem electroluxa ultra silencer, bo reklamowano go ze taki cichy, macie moze jakie doswiadczenie w tej materii?
    • Zastanawiamy się nad kupnem.Czy warto?Czy wasze pociechy lubia się w nich bawić?Faktycznie pomagają przy pierwszych próbach stania? Na co zwrócić uwagę przy kupnie?
    • warto ja kupic?
    • Wałkowany temat, ale zacznę jeszcze raz. Tak sie zastanawiam czy szczepić go w 13 miesiącu dodatkowo na ospe, no i czy te pneumokoki i menigokoki doszczepiac. Ponoć z zagrożeniem pneumokokami to troche rozdmuchane, ale meningokoków sie boję. Szczepił ktoś dziecko? Po roku podobno wystarczy jedna dawka. No i czy były jakieś działanie niepożądane?
    • Witam, mam pytanie do mam chustowych. Mój synek ma 7,5 miesiąca i waży 9,5 kg. Czy ciągle warto zainwestować w chustę - myślałam o tkanej. A może już jest za duży i szkoda wydawać pieniądze? Mały jest strasznie absorbujący, ciągle chciałby być noszony. Nie mam nic przeciwko temu, ale moje plecy, owszem. Poza tym wolne ręce bywają przydatne... Mieliśmy już przygodę z chustą jak był malutki i miał kolki. Ale niestety kupiliśmy taką "workową", która się nie sprawdziła. Myślałam, ze z taką bę...
    • Czy warto kupić kojec? W jakim wieku dziecka się go najczęściej wykorzystuje w praktyce. Doradzcie jaki.
    • Witam wszystkie mamuśki! Czy któraś z was ma wózek Wychamet Breaker? Bardzo proszę o wszelkie opinie na jego temat. Czy warto go kupić? pozdrawiam
    • drogie mamy, wiem, że to forum do wymiany myśli o dzieciach ale ja przy okazji chcialabym zadać pytanie czy warto zainwestować pieniądze i umówić się z położną na poród? Z góry dziękuję za opinie.
    • Moja córcia ma niecałe 3 miesiące i w ten czwartek wybieramy sie na drugie szczepienie-12 tyg. Czy Wy swoim dzieciom "fundowałyście" dodatkowe płatne, zalecane szczepienia? Czy to lepiej jak się je wykupi? Jakie i za ile? Natalia
    • Zapraszamy Was do podzielenia się z nami swoimi przemyśleniami. Co zmieniło się - na lepsze - w Waszym życiu, odkąd macie dzieci? Co tak naprawdę jest w tym najcenniejsze, najpiękniejsze? Co Was najbardziej zaskoczyło? Co Was najbardziej urzeka w Waszych dzieciach? Podzielcie się z nami swoimi opiniami i przemyśleniami. Anegdoty mile widziane! Redakcja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się