-
Moje 4 letnie dziewczę zakochało się bez pamięci... Ma któraś? Jaka jest wielkość? Zastanawiam się, bo mam chęć kupić, tylko nie wiem, czy zabawka warta jest swojej ceny...
-
Wy tu wszystko wiecie, więc postanowiłam skorzystać z okazji i zapytam: co warto kupić w Kanadzie? Chodzi mi o rzeczy dla dziecka i dla dorosłego również. Orientujecie się za czym warto się rozejrzeć? Jakie marki ciuchów są warte zakupu?
-
allegro.pl/gra-zgadnij-kto-to-refresh-hasbro-05801-i2892193590.html
nie należy do tanich gier więc zastanawiam się czy warta jest swoich pieniędzy?
-
Syn na gwiazdke chce karetke. Czy warto zainwestowac kase w konkretny pojazd lego City czy lepiej kupic jakis inny zestaw lego. Bo wiadomo z tego zestawu zbuduje tylko karetke. Podoba mu sie takze ten samochód z przyczepa kempingowa. tak wiem, ze juz kiedys był podobny wątek, ale jestem przed zakupem i chcę zasięgnąć porady.
-
Dziewczyny, a czy w ogóle warto wydać te kilka stów na trampolinę? Podpaliliśmy się pod wpływem ostatnich wątków (dzieci 6 i 3 lata) ale rodzina nas studzi. Pytanie to tych, które mają: warto było? Ile czasu dzieciaki spędzają na niej? Nie nudzi im się?
-
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-FE9929AE-B3DF4918/lidl_pl/hs.xsl/index_26969.htm czy warto kupic ta trampoline? czy cena jest ok? czy to sie odrazu nie rozsypie???
-
Proszę o polecenie fajnych bajek na CD dla 3,5-letniej dziewczynki. Znalazłam wydawnictwa Siedmioróg ale nie wiem czy warto. Pomożecie?
-
Ma ktoras z waszych coreczek to cudo??
bo reklamuja bardzo i moja 4,5 latka mowi ze bardzo by chciala
i zastanawiam sie czy to bajer czy wart kaski
allegro.pl/hasbro-interaktywny-smok-spike-my-little-pony-mlp-i2798012629.html
www.psieszalenstwo.pl
-
14 listopad.
robisz zakupy i z pargonem maszerujesz do informacji - tam się rejestrujesz i dostajesz kupon np 10 zł do wykorzystania przy zakupach.
Nie znam dokładnie reguł - za paragon na kwotę 39 zł otrzymałam 10 zł w kuponie, za par na 169 zł otrz 50 zł w kuponie. Kupony wykorzystałam od razu.
Nie wszystkie sklepy biorą udział w tej promocji, ale większość (ok 80 %) - lista jest w informacji.
Jeśli ktoś ma zaplanowane zakupy to warto skorzystać :)
-
Będą od pon kurki, spodnie narciarskie + bielizna termo- .
Jak myśliciejak się mają te ceny do jakości? Chodzi mi głównie o kurtki (111 zł).
Przetestował ktoś?
-
jaki macie opinie z ich użytkowania?
-
W jakieś lepsze? Polecicie jakieś sprawdzone firmy? Szukam tortownicy i takiej zwykłej formy prostokątnej. Widziałam na allegro różne "no name" całkiem tanie, ale nie wiem czy nie lepiej wydać więcej i mieć coś porządnego?
-
Witam,
poszukuję lekkich trzewików z elastyczną podeszwą dla 2,5 letniej córki na jesień (oczywiście obudziłam się z przysłowiową ręką w nocniku;) ). Po przeczytaniu kilkunastu wątków chciałabym za radą wielu z Was wypróbować sławne Superfity, ale jedyne, które znalazłam z wyższą cholewką i w odpowiednim rozmiarze to takie: allegro.pl/superfit-trzewik-r25-tupu-tupu-legnica-okazja-i2694821810.html Czy może ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy warto kupić taki model?
Pomocy, bo jesienny wiatr ...
-
proszę o opinię.
-
witam,
nie mam dużego doświadczenia z butami, bo kochamy się w emelach i jesteśmy wierni tym butom. Widziałam buty lasocki kids, skórzane, w środku chyba wełna, polecacie dla maluchów?Są elastyczne na nodze ?(rozm 21-22 mnie interesuje).W ręku pracują fajnie, ale emele są bardzo dopasowane do stopy i nie mam porównania, jak w tych zgina się podeszwa i czy nie jest zbyt szeroka i masywna. Kosztują w okolicach 100 zł, więc cenowo wypadają korzystnie...
Doradźcie proszę. Emele ocieplane na j...
-
witam,
czy warto kupić dziecku skoczek taką zabawkę do skakania??
-
Jutro otwierają w moim mieście Pepco, warto kupować? Jak z jakością? Bo na ulotkach ceny dobre
-
Chcę kupić tę grę i na allegro jest nawet poniżej 10zł, a oryginał ok 60zł
Podpowiedzcie czy ta nieorginalna jest warta zakupu czy nie warto na nią wydawać pieniędzy
prosze o pomoc
-
witam!!! zwracam sie z pytaniem do mam malych baletnic czy ktoras z waszych coreczek ma taka lalkę.moja corka od roku jest zafascynowana baletem i wlasnie zastanawiamy sie co kupic na swieta.zamowienie bylo co prawda na barbie ale mysle ze ta lalka tez by sie spodobala. prosze doradzcie czy warto???
-
Jaka jest jakość samochodów Wader? Warto je kupić, czy to badziew? Widziałam dzisiaj w biedronce duże śmeiciarki, wywrotki, betoniarki itp. po 45 zł, wydaje mi sie że to dobra cena, ale zastanawiam się nad jakością tych plastikowych samochodów. Syn już dostał dwa podobne plastikowe , innej firmy i rozpadły sie po paru dniach zabawy, straszny badziew i nie chce już takich więcej. Jakie samochody tego typu warto kupić, jakiej marki. Chcę cos porządnego, nawet za większą cenę.