Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      weekend

weekend

(52 wyniki)
    • Polecam wszystkim oferty z tej strony, jeżeli nie macie pomysłu gdzie zabrać drugą połówkę polecam poprzeglądać naprawdę wypasiki. LInk tutaj: Natomiast rzuca na kolana. Zobaczcie sami
    • wieden..spacer nad Dunajem, wyjscie do teatru...sa tu chetni i ciekawi ludzie ?? Wspolnie mozna fajnie spedzic czas....pozdrawiam
    • Weekend się zbliża cichymi kroczkami, czai się gdzieś w okolicach biurka, zagląda przez ramię do porannej porcji dokumentów. Widzimy go póki co kącikiem oka, bo jest trochę nieśmiały, ale pod koniec dnia bardziej się ośmieli, a podczas opuszczania progów biura już całkowicie otwarcie i wesoło powie nam: "Witaj!". Powitajmy więc ten czający się weekend, tylko nie spłoszmy go. ;) Dobrego weekendu wszystkim.:) Pozdrv.:)
    • milego weekendu wszystkim zycze :-))))
    • no w końcu!!! piątek eh.... jak spedzacie czas? we Wrocławiu cudowna pogoda mnóstwo ludzi siedzi w ogródkach piją kafke i zimne pifko... wolny czas zacząć czas... pozdrawiam serdecznie
    • A jak Wasz weekend? Sprzątanie, książka, spacery, lenistwo, deszcz, ploteczki... A gdzie romantyzm?? Heh, przytulić się i rozkoszować bliskością ciał w taką pogodę w ciepłym łóżku, z gorącą herbatą a wieczorem z kieliszkiem wina..........
    • jak wyżej. Czy był ktoś z Was może w Białowieży? Mozecie coś polecić w tamtych rejonach? Chodzi mi o miejsce gdzie można fajnie wypoczać i odmóżdżyć się po ciężkiej pracy. Ewentualnie jakaś fajna trasa rowerowa w tamtych okolicach
    • zaczynam nowy watek ,bo oprzedni straszecznie rozciagneleiscie i to zupelnie sami;-).a ja weekend spedzilam na rolkach:-),dzis czuje kazdy miesien w noagch ale tak mi z tym dobrze:-).dla poprawy humoru oraz wiekszej wygody Kubeczka ,kupilam nowy wozek,wymarzony ,wyczekany:-)cudo:-).spedzilismy weekend we trojke:ja ,Kubełek i raider at+:-).a dzis zaczal sie nowy tydzien,czekaja na mnie nowe wyzwania w tym obiadek do zrobienia,hihihi. pozdrawiam i czekam na kolejne mile refleksje :-...
    • ... zaraz po weekendzie :-) Wypocznijcie sobie wszędzie :-)))
    • bo wtedy nie wiem co mam ze sobą zrobić. jak idzie się samemu do kina nie dajBoże n akomedie romantyczną to patrza na ciebie dziwnie. do lokali sama nie chodzę bo wtedy juz zupełnie źle się czuję :(
    • jakie plany na weekend macie? spacer? rower? a może ktoś pojdzie nóżką poruszać? pozdrawiam serdecznie we Wrocławiu każdy znajdzie miejsce dla siebie!!!
    • ja i moj polroczny synek; kogos sympatycznego, mezczyzne bezinteresownego, opiekunczego 33-37 lat; do tanca i do rozanca... szukam. Naprawde tylko powaznych...
    • Proszę pomóżcie - chcę GO zabrać w cudne miejsce z dala od zgiełku miasta na walentynkowy weekend (to już zaraz!!!) - czy możecie coś polecić? Żeby było ciepło, czysto, z uśmiechem i czymś specjalnym na ten okres? Tereska
    • Bo prawie południe a tu cisza... Czyżby weekend odwołali?
    • Jeszcze kilkanaście godzin, w tym snu, jeszcze kilka godzin spędzonych w pracy. Przeliczanych pod koniec dnia pracy na minuty i prawie sekundy. Czy nigdy nie macie pokusy "uszczknąć" w piątek tę jedną małą niewielką minutkę, by wyjść wcześniej, niż należy się, by za progiem przywitać się z Weekendem? I co macie zamiar porabiać ciekawego? Może wybieracie się na jesienny romantyczny spacer albo spędzicie te dni z nosem w ciekawej książce, obserwując pukające w okno krople deszczu, a...
    • weekend?(18)

co porabiacie w weekend? ja nie mam planow na sobote? moze ktos mi cos podpowie
    • ...czyli w zasadzie cały tydzień (dla niektórych) wolnego. Rower, basen, wycieczka za miasto? A może są jakieś inne pomysły na spędzenie tych kilku wolnych dni. Batonów nie polecam w taki upał ale chłodzące lody... mniam, mniam! (niebieska33 - pozdrawiam!:) )
    • no i mamy piatek :) jak to dobrze. jutro bede mogla wygrzac sie w lozeczku
    • i cóż... kolejny długi weekend, słonko, a ja sama... zaczyna coraz bardziej doskwierać mi samotność.. Przykro na serduszku gdy widzi się tulące do siebie pary... Dlaczego ja nie mam nikogo?
    • Witam, Mam 27 lat i szukam jednego partnera do stałego układu. Jestem atrakcyjną (168 cm, 60 kg), młodą i inteligentną osobą, która wie czego chce i wie, co może ofiarować w zamian. Mam dużo wolnego czasu, szczególnie w weekendy i chętnie poświęcę go komuś, kto przypomni mi, jakie to uczucie spełniać marzenia, żyć pełnią życia, przy kim można pozwolić sobie na spontaniczność i małe szaleństwa… Pragnę mężczyzny, który nie będzie oczekiwał tylko sexu, ale takiego, z którym można pó...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna