Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      wyciszony

wyciszony

(5 wyników)
    • Witam serdecznie, po zakupie mieszkania od firmy COGIK, które jest w ogóle nie wyciszone i to w stopniu takim, że słyszę nawet kroki chodzącego sąsiada w mieszkaniu pode mną postanowiłem zakończyć 3 letnią walkę z wszelkimi hałasami i kupić nowe mieszkanie. Ponieważ nie chcę popełnić tego samego błędu co poprzednio to proszę o informacje, którzy developerzy robią Waszym zdaniem dobrze wyciszone mieszkania?
    • Witam, proszę o informacje, na których osiedlach w Warszawie można znaleźć najlepiej wyciszone mieszkania lub którzy developerzy budujące nowe mieszkania są godni polecenia biorąc pod uwagę właśnie element wyciszenia. Właśnie "doświadczam" jakości wykonanego mieszkania przez Wersal Podlaski i jestem zmuszony poszukać coś nadającego się do spokojnego zamieszkiwania. artix
    • Mój developer nie zachowuje norm wyciszenie ścian i stropów lokalu, zapowietrza mi się kanalizacja, zacieka sufit. W związku z tym zamierzam podać go do sądu z żądaniem zwrotu części kosztów zakupu mieszkania. Czy mam jakieś szanse????
    • Czy w mieszkaniach wybudowanych przez firmę Acciona na Osiedlu Leśnym jest zrobione jakieś wyciszenie, które by skutecznie chroniło lokatorów przed hałaśliwymi sąsiadami?
    • Mili Państwo, Czy zdarzyło się komuś dochodzić reklamacji z uwagi na akustyczność ścian ? W jaki sposób można to rozegrać i jak to udowodnić Deweloperowi ? Czy może ktoś ma takowe, niewątpliwie bolesne doświadczenia ? Objawy: słyszalność sąsiadów w stopniu uciążliwym + słyszalność wody przepływających w ścianach dzielących lokale. Pozdrawiam. B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się