Forum Dom Materiały budowlane
ZMIEŃ
      wyciszony

wyciszony

(4 wyniki)
    • czy ktos wie i moglby sie podzielic wiedza na ten temat?:]mieszkam w mieszkaniu gdzie sa beznadziejne podlogi -deski na regalach a pod nimi 30cm (cos okolo tego) przerwy i sufit sasiadow.co moge na te dechy polozyc(pod dywan)zeby wyciszyc pomieszczenie.czy moze musze dechy zrywac i cos pod nie klasc?
    • mieszkamy w starym budownictwie, nieocieplonym od zewnątrz, chciałabym przynajniej pokój dziecięty ocieplić od środka korkiem - 1. czy musimy robić również podłogę korkową żeby to miało sens? (mieszkamy nad nieocieploną piwnicą, jedymym materiałem nad stropem są szlaka, deski, na nich płyty paździrzowe, potem panele) jaka musi być grubość żeby izolować dobrze podłogę? czy nie lepiej położyć po prostu grubą wykładzinę? 2. jaka jest optymalna grubość korka na ściany (chodzi o ocieplenie i...
    • Mam problem z upierdliwymi sąsiadami a zwłaszcza z ich córka-lekko szurnieta i histeryczką. Otóz spodziewam sie dziecka i nie wiem czym wyciszycś ciany w pokoju sasiadującym z nimi. Prawdopodobnie można wyłożyć sciane warstwa cieńkiego korka. Czy ktos cos o tym słyszał? A może jakiesinne propozycje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się