Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      wymarzony

wymarzony

(6 wyników)
    • dziewczyny jeśli jesteście na kupnie wózka to oczywiście kierujcie się dobrem dziecka, opiniami użytkowniczek ale nie rezygnujcie ze swojego wymarzonego typu, lepiej dołożyć trochę więcej kasy i być w pełni zadowolaną niż później żałować.ja właśnie jestem w takiej sytacji kupiłam w sobotę wózek chicco 6wd,podoba mi się, spawdza się na spacerach, jest dobrze wyposażony,ale jednak nie to.z żalem oglądam się na mamy idące np. z zappem, loolą czy carrerą.chyba wystawię chicco na alle...
    • Witam wszystkich. Na zlecenie pewnej firmy mam zająć się opracowaniem nowej linii wózków dziecięcych. Chciał bym dowiedzieć się czego oczekujecie od wózka, co w obecnie dostępych modelach jest wygodne a co nie. Jaki powinien być wasz wymarzony wózek ? Czy obecnie produkowane wózki są ładne ? Czy wogóle powinny być ładne ? Dlaczego wszystkie są w kolorach szaro-granatowych ? Z góry dziękuje za pomoc. Maciek
    • Jaki chciałybyscie dla swoich córek-a moze i synków? Mile widziane zdjęcia! Wolicie plastykowe,rózowe,czy własnie drewniane domki dla lalek? Jaka byłaby dla Was odpowiednia cena? Domek z mebelkami czy bez? :) Pomalowany czy stan surowy?Ile pieter? Jaki duży-taki dla małuch laleczek Simba,dla lalek Barbie czy dla ludzików Little People?
    • Witam! Pierwszy raz chcę skorzystać z usług krawcowej.Chcę uszyć sukienkę dla 3l córki.mam materiał,guziki,dodatki.Ile coś takiego moze kosztować,czy jest jakiś cennik? .Mieszkam w Krakowie.dziękuję. pata3
    • podpowiedzcie mi proszę czy jeden droższy prezent dla małża wystarczy? nie wiem czy nie będzie rozczarowany? wiem, ze o tym co mu kupiłam marzył od dłuższego czasu więc się z tego ucieszy... wydałam na ten prezent sporo kasy... a wiadomo jak to przed świętami... trudno mi robić zakupy, nie mam z kim zostawić córeczki a nie chcę jej teraz ciagać po centrach handlowych w poszukiwaniach innych prezentów... no i właśnie skręciłam nogę i wogóle ledwo chodze... ale jednak tylko jeden pr...
    • potrzebny? Czy lepiej kupić tylko z przednim? chcę dzisiaj kupić rower, naczytałam się w necie różnych informacji i teraz jestem jeszcze głupsza. Jedni polecają rowery z dwoma amortyzatorami, inni tylko z przednim. Dodam, ze będę jeździła głównie po trasach rowerowych, ale też po krawężnikach i niewielkich dziurach. Założyłam wczoraj watek o rowerze jaki wybrałam, ale nikt nie odpowiedział, stąd też dugi watek, mniej szczegółowy:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się