Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      wymarzony

wymarzony

(7 wyników)
    • Czy taka istnieje?
    • Oczywiście nie chodzi mi o skąd inąd bardzo dobrego reżysera lub średniego aktora, po prostu jakiego Sylwka chcielibyście wspominać do śmierci ?
    • "Internautka" "Wymarzona internautko wirtualna Zjawiłaś się na ekranie któregoś piątku Czat, gg , rozmowa banalna Zdania rwane bez ciągłości wątku Wymiana emaili, może Ona napisze Kolejne na czacie umówione spotkanie Bezmyślnie naciskam nieaktywne klawisze Jeszcze kilka godzin ,przeklęte czekanie Takich spotkań w sieci było kilka Aż dnia pewnego coś zaiskrzyło Spędzane z nią godziny ,to tylko chwilka I dziękuje losowi ,że to się zdarzyło Integralną się stałem częśc...
    • ....weekend i w dodatku słoneczny i ciepły!! Oby cały taki był. Można spędzić go z ukochanym na łonie przyrody, cisza, spokój. Czyż nie cudownie?! A Wy za czym tęsknicie
    • mężczyzna jest niebiańską istotą o diabelskiej duszy z klatki ciemności wyrywa się niczym ptak odlatując w podróż do twego umysłu wtłacza płomień powietrznych uniesień jak noc zamykająca niebieskie planetarium nosi w sobie ciężar dnia... Znalazłam GO i to mnie przeraża. Plącze się bezustannie w każdej mojej myśli, to chyba jakiś rodzaj opętania.....???
    • Ile można szukać tej wymarzonej kobiety? Zreszta co tam wymarzonej, jakiejkolwiek normalnej!!!! Zaczyna się 3 rok singlowania. Przez ten czas poznalem cale mnostwo jakichś co najmniej dziwnych dziewczyn. Ach, czemu nie ożeniłem się na studiach...?
    • Gwiazdki najaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych,życzę waszystkim bywalcom i czytaczom...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się