Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      wymarzony

wymarzony

(10 wyników)
    • Ostatnio coś ludzi naszło na wynurzenia o idealnej robocie. Dotychczasowe propozycje to (a) ogrodnik na cmentarzu (b) kapitan śródlądowej jedniostki pływającej o niskim znaczeniu gospodarczo-strategicznym. Jakby nie patrzył, to cechy wspólne dla powyższych zajęć to: (1) prostota (2) słoneczko (3) piwko (4) z nikim nie gadam i nikt mi się nie przy***dala. Ciekawe jakie inne zawody podpadają pod te kryteria? Nauczyciel wuefu w mało ambitnym gimnazjum raczej nie (punkt 4 odpada). Może leś...
    • Ale, coby fracht zawsze był zapewniony. Najlepiej taki niezbyt cenny (jakiś żwir, złom) bo i nie ukradną i sztauerka nieskomplikowana. Płyniesz sobie, stara za sterem, słoneczko na niebie a ty na rufie z piwkiem i gazetą z gołymi babami....ech....
    • Jak wygląda Wasz wymarzony wieczór kawalerski? I czy obmacywanie wynajętej Pani to dla Was zdrada? Tylko tak szczerze;) Czy posuneli (by)scie się do czegoś wiecej niz tylko oglądanie i dotykanie tejże pani? Czekam na prawdziwe odpowiedzi;)
    • Na stronie głównej gazety pojawił się wątek nietrafionych prezentów od żon - więc staram się zrobić skan męskiej psychiki i pytam co w takim razie chcielibyście dostać. Może za dużo i zbyt pokrętnie myślę, ale szukam inspiracji :) Ja nie wiem, czy wy sie będziecie cieszyć z eleganckiej koszuli albo krawata. W końcu to rzeczy, których używacie na co dzień, więc myślę sobie - nudny, praktyczny prezent. Nowy zapach? Półki mojemu nie starczy na nowy zapach. Obraz, stara mapa, globus (tak...
    • No właśnie panowie, jak według was powinna wyglądać idealna randka z wymarzoną kobietą? Załóżmy, że jest to pierwsze spotkanie, więc (czym pewnie będziecie mocno rozczarowani;)) seks /jeszcze/ nie wchodzi w grę ;)) Tak już się utarło, że to na mężczyźnie spoczywa głównie "obowiązek" zadbania o to by randka była udana. Zazwyczaj on zaprasza, on wybiera miejsce, on pilnuje żeby pani się nie nudziła, on płaci za kawę, za bilety do kina, on odprowadza do domu a ona? Ona JEST. Przyjmuje z...
    • Z gory zakladam, ze prezent typu samochod nie wchodzi w gre.No wiec?
    • Napiszcie proszę, co chcielibyście dostać na urodziny. Albo co już dostaliście i Wam się podobało. Szukam inspiracji.
    • Jak wyżej:) Pomóżcie, bo chciałabym urządzić coś, co długo by pamiętał i co byłoby wyjątkowe.
    • Szanowni Panowie, Wiem, że podobny temat był już poruszany. Krótko - dysponuje kwotą 3 000 PLN. Co mu kupić? Planuje (w miarę) elegancki zegarek. Ten krzyczy, że nieeee bo nieee.... Ale myśle, że właśnie zegarek były dobrym prezentem dla eleganckiego 33 letniego mężczyzny. Proszę o pomoc, licze na oryginalne pomysły. Pozdrawiam, Kicia
    • Spotykacie obiekt swoich marzen i tesknot, kobiete/mezczyzne sojego zycia (to jest oczywiscie pierwsze wrazenie, tego sie spodziewacie). Dochodzi do rozmowy. Czujecie przyspieszone bicie serca i wzmozone tetno. Rozmowa zaczyna sie wspaniale. W pewnym momencie zuwazacie, ze wymarzony/wymarzona partner/partnerka ma na zebach resztki szpinaku, w przypadku kobiety moze to byc rozmazany tusz na oku. Co robicie? 1) Informujecie ja/jego o tym, ryzykujac, ze postawicie ja/jego w bardzo ni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się