Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      wymarzony

wymarzony

(8 wyników)
    • Dziewczyny, wczoraj znalazlam ogloszenie o prace w mojej wymarzonej firmie na moim wymarzonym stanowisku. Cala nic pisalam list motywacyjny, dzis jeszcze raz go poprawiam drukuje podpisuje i śle. Mam takie oarcie na to stanowisko, ze nawet dzis w nocy snilo mi sie, ze spalam przed ich glowna siedziba i jak tylko otworzyly sie drzwi to pedzialam do dzialu HR ile sil w nogach... Mowia, ze jak sie czegos bardzo chce to sie spelnia.... Trzymajcie prosze kciuki, zeby sie odezwali.
    • Kobiety, muszę sobie uszyć płaszcz (tj. zlecić, nie samodzielnie uszyć); materiał już mam (szara alpaka). No i szukam inspiracji - założenie jest takie: do kolan, z paskiem do wiązania, taliowany - wyszczuplający, elegancki, taki, żeby powalał wizualnie (wiem, wiem, założenie dość ciekawe) a przy tym dość skromny:) Pomóżcie i wrzućcie zdjęcia swoich wymarzonych płaszczy! Może są jakieś, do których wzdychacie, o których marzycie, i wiecie, że to TEN.
    • Mąż się wyprowadził.W koncu.Smutno mi,że tak sie konczy 10-letni związek ale sie cieszę.
    • Czarna, z kapturem, bez pierdół, ciepła i ze ściągaczami:) No cuudna jest, o taka: www.zielonysklep.pl/pl/p/Kurtka-Ocieplana-Vintage-Industries-Altford-Down-Black/731 Tylko droga sucz noo, w tym roku sobie na pewno nie kupie...
    • wakacje... na 2 dni jedziemy nad morze. Ciesze sie b. bo maly sie cieszy, pakuje zabawki, lopatke, reczniki, itd. Tylko pogoda kurde ma byc do dupy i co ja mam zrobic? Nic nie moge, bo hotel zarezerwowany no i to jedyny weekend kiedy mozemy pojechac. No kurde 2 dni, zeby nie moglo byc ladnie :( Przykro mi. A do tego jestem juz taka zmeczone, ze wszystko mnie wnerwia i do klotni z mezem o byle co brakuje mi bbb. niewiele, a wyjazd jutro rano. Mam dola a za oknem zbiera sie na d...
    • www.studioatrium.pl/projekt-domu-GLX-21,20,61,opis.html Taki mi się marzy, z zewnątrz może bez rewelacji, ale układ pomieszczeń w 100% spełnia moje oczekiwania. A wy macie takie swoje domki, które są dla was wymarzone ? :)
    • no i co... ledwo wczoraj pomyślałam...co by było gdyby....gdyby się wywrócił przy lądowaniu.... długo było czekać......?? ja już może skonczę myśleć:>
    • WYpasiona maszyna do szycia z funkcją overlocka. Taka z bajerami do obszywania dziurek, milionem ściegów, igłami do dzinsu i innych grubych tkanin. jejku. Wczoraj oglądałam sobie takie sprzęciory i serce mi drżało. a do tego wszystkiego manekin krawiecki... Chyba napiszę listo do Mikołaja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się