wymarzony

(4 wyniki)
  • Mój wymarzony dom powinien znajdować się w górach. Powinien być mały i mieć duży ogród z basenem. Kuchnia w moim domu powinna być żółta, a łazienka czerwona. W zielonym salonie powinna stać sofa, fotel, stara komoda i wielki telewizor. Nad komoda będzie wisiał portret mojej rodziny. Mój pokój powinien być pomarańczowy, przytulny z dużym oknem i łóżkiem. W rogu powinien stać fotel i mały stoliczek przy którym czytała bym książki i piła kawę. Na strychu będą składowała wszystkie pamiątki ...
  • Witam, Musze napisac opis swojego wymarzonego domu po niemiecku... i tu zaczynaja sie swoiste schody... Bylbym wdzieczny gdyby ktos mogl mi pomoc przetlumaczyc opis z polskiego albo cos podpowiedziec... Z gory dziekuje Mój wymarzony dom to jedno piętrowa willa w stylu secesyjnym zaraz za centrum miasta. Z dziesięcioma pokojami - przestronym korytarzem, dużym pokojem gościnnym, dwiema sypialniami i łazienkami z dżakuzi, kuchnią, małą biblioteką, moim własnym pokojem i wielką siłownią w p...
  • 1. Moim wymarzonym zawodem jest zostanie przedszkolanką. 2. Bardzo lubię zabawę i przebywanie z dziećmi. 3. Już jako dziecko marzyłam o pracy przedszkolanki. 4. Dziecięcy śmiech daje mi bardzo wiele radości. 5. Chętnie uczyłabym maleństwa pisać i czytać. 6. Chciałabym aby matki chętnie zapisywały dzieci do mojej grupy. 7. Starałabym się pracować na zaufanie rodziców i ich dzieci. 8. Praca z dziećmi daje mi ogromną satysfakcję. 9. Liczę także na dobre wynagrodzenie. ...
  • Witam, mam przygotować się do ustnej rozmowy o wymarzonym zawodzie. Napisałem, co chciałbym powiedzieć. Proszę o skorygowanie błędów- od razu mówię, że może ich być dość dużo, bo jestem z niemieckiego cieniutki,a nie dostałem się do anglojęzycznej klasy w liceum ;-(. Muszę być gotowy na ten wtorek. Oto treść: Mein Traumberuf ist Arzt. Ich will Arzt werden, weil das sehr gut Arbeit ist. Erstens, ich denke, dass die Arzte viel Geld verdinen. Ich weiB nicht, wie viel genau, aber ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się