Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      wymarzony

wymarzony

(3 wyniki)
    • witam wszystkich.właśnie odebrałam mieszkanie w stanie deweloperskim i mam dylemat dotyczący wyboru płytek do łazienki i jej aranżacji. jeśli Ktoś z was ma już swoja wymarzoną łazienkę, to mógłby wkleić fotki albo chociaż namiar na fajne jego zdaniem kafelki.moja łazienka ma 5,5m2. czekam z niecierpliwością :)
    • Własnie wyremontowaliśmy łazienke. Zakupilismy kafelki w kolorze pistacjowym (jak kto woli trawiastym ;)). Kafli w tym kolorze jest sporo w sprzedaży więc bardzo się zdziwiliśmy gdy sie okazało że za nic nie można dobrać do tych kafli fugi... Atlas ma co prawda fugę pistacjową ale jest ona własciwie żółta - za jasna, w szczególności na podłogę... Spróbowaliśmy więc zmieszać 2 kolory fugi i... UDAŁO SIĘ :)))) Podaję "przepis" na trawiasto-zieloną fugę: Zakupić zamykane, szczelne ...
    • nie wiem gdzie cos takiego widziałam, ale niestety nie ptrafię nigdzie znaleźć zdjęcia, chodzi mi o kuchnię do samodzielnego wykonania. Cały dół czyli szafki buduje się z cegły, do tego montuje sie drzwiczki albo takie zasłonki.... i tyle. czy ktoś coś takiego widział w necie bo nie wiem jak przekonac męża.... Czy z tego wzgledu że jest ciężka potrzebne są jakieś zgody administracji???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się