wymarzony

(6 wyników)
  • Czy bardzo Waszym zdaniem nie pasuje imię Bruno do nazwiska rozpoczynającego się na sylabę NO? (a dokładnie nazwisko No_ _l ) Forma Brunon odpada bo bardzo trudna do wymówienia. Dodam, że imię choć ostatnio popularne od dawna jest wymarzone Co sądzicie o tym no-no?
  • Chcialabym zeby Moj Syn nosił jedno, z tych dwóch imion: Przemysłam lub Rdosław p.s. Kolezanka urodzila 2tyg. temu Córeczke imię : Kasandra, co myslicie?? Jej Mąż jest poł Cyganem
  • Ania zawsze pragnęła mieć na imię Kordelia albo chociaż Geraldyna. Jak oceniacie te imiona? Ja jestem na nie.
  • Macie pewne obawy, albo podpowiedzi otoczenia, żeby nie nadawać jakiegoś wymarzonego i oryginalnego imienia dziecku, bo nosić będzie zwyczajne nazwisko? Nie mówię o przesadzie np. Brajan Kowalski, ale poddajecie się sugestii czy stawiacie na swoim?
  • Wybraliśmy z mężem imię dla naszego synka Franciszek.Dziś dostaliśmy wiadomość,że moja kuzynka dała synkowi nasze wymarzone imię. Poradzcie,czy szukać innego imienia czy zostać przy naszym Franiu??? Kuzynka odwiedza nas reguralnie, więc chłopcy na pewno się będą spotykać. Poradzcie co zrobiłybyście na naszym miejscu i czy może też byłyście w takiej sytuacji jak my?
  • To rodzeństwo znane mojemu synkowi. Co myślicie? Chyba oryginalnie nazywają się dzieci? Nie wiem jednak, czy ja nadałabym takie imiona. A może to jakaś tradycja..?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.