wymarzony

(4 wyniki)
  • Założe się ze kazda przyszła Mama sobie "jakoś"ten poród wyobrażała,a może nawet jakaś taki wymarzony przeżyła?jak chciałybyście aby sale wygladały?,ludzie?sam poród?ja bym chciała w mniej więcej takim stylu he:najlepiej w kolorowej sali,głonie niebieskiej,fajnie by było zeby w takiej sali było cos co mi sie będzie kojarzyć z moim dzieckiem,zeby było przytulnie a nie tak obco ;lekarz,połozna-wiadomo:kompetentni,cierpliwi,zeby służyli radą(np.w której pozycji będzie wygodniej itd.)zeby d...
  • ...a tymczasem synek ani myśli się odwracać.Ja się nastawiłam na psn,dzielnie oddycham w szkole rodzenia a gin mi właśnie wczoraj oznajmił,że jak się szanowny Antoni przez kolejne 3 tygodnie nie odwróci jak trzeba( bo narazie w poprzek sobie leżakuje i to główką wyżej więc jeśli się zamierza obrócić to raczej pośladkami do świata co też kwalifikuje do cc) to umówimy się na zabiegowe rozwiązanie.Nie wiem co o tym mysleć.Jedni mi mówią,że to lepiej inni, że co psn to psn.A ja już sa...
  • Urodziłam!!!!:)))) 16 stycznia o godzinie 13.55 w IMIDz w W-wie przyszedł na świat mój ukochany i długo wyczekiwany synek Maksio Krzysztof :) Mierzył 56 cma ważył 3730 gr - teraz jest jeszcze większy!:) Spory łobuziak; choć spodziewaliśmy się jeszcze większego i między innymi stąd poród poprzez cesarskie cięcie, które sobie po raz drugi niezmiernie chwalę, a wręcz teraz było sto razy fajniej niż 10 lat temu gdy miałam robione pierwsze :) Jeżeli ta tendencja /do coraz "łatwiejszy...
  • cześć kobietki.... poopowiadajcie mi o swoich doświadczeniach. kilka dni temu wreszcie po wspólnej decyzji (to się nazywa świadome rodzicielstwo) odstawiłam tabletki. brałam je bardzo długo -ok 7lat. Już nie mogę doczekać się dwóch kreseczek na teście choć staram się nieco studzić w zapędach i podchodzić do tematy spokojnie. tryb życia właśnie zaczęłam regulować, mogę sobie pozwolić na ograniczenie godzin pracy, zdrowo się odżywiam, niestety palę.... Czy mając podobny tryb życia miały...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się