wymarzony

(3 wyniki)
  • Straszna nuda... Już mi się nie chce leżeć (a powinnam bo ciąża zagrożona jest) ale już nawet sprzątać mi się nie chce, gotować też, w TV nic nie ma, jak chce iść na spacer to zaczyna padać... Co robić? Szaliki na drutach? Sweterki dla dziecka? Masakra...
  • Otóż mam w rodzinie dwie ciężarne bratowe;)chcialabym kupić im cos fajnego, ale nie związanego ani z ciążą ani z macierzyństwem...a że tez byłam w ciazy i to 3 razy sosunkowo niedawno to zdaję sobie sprawę, że wymagania kobitek w ciąży są trudne do rozszyfrowania...jakie są Wasze idealne prezenty, takie które sprawiłyby wam duzo przyjemności...Pozdrawiam Baśka
  • udało się!!! po 8 miesiącach oczekiwania kilka dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. wg wstępnych wyliczeń moich dzidzia urodzi się w okolicach 20 kwietnia. w wątku czerwcowe testowania napisałam : "chociaż moj M bardzo chce żeby dzidzia urodzila sie w kwietniu, tak jak on, a znajac jego szczeęście to jest bardzo prawdopodobne, czyli wynika z tego ze za miesiac się uda" po co było się starać tyle czasu? trzeba było od razu założyć, że lipiec i tyle ;) a teraz nada...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się