Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      wymarzony

wymarzony

(8 wyników)
    • prosze o wypelnienie ankiety chetn epanie; wasz wiek ,wzrosr , waga, obwod biodra talia biust, wasz partner wymarzony: wzrost, wiek, budowa ciala, wielkosc penisa [cm], kolor wlosow, tylko cechy fizyczne
    • Zastanawiam sie jak to jest z wami? Jaki jest wasz wymarzony typ faceta?? Czego oczekujecie od swego faceta jako od osoby z którą zamierzacie spedzić całe swoj życie??
    • Zblizaja sie urodziny mojego chlopaka i zastanawiam sie jaka mu niespodzianke zrobic albo prezent? Nie mam pojecia co mu kupic, bo wlasciwie to wszystko juz ma. Dostal ode mnie ciuchy, perfumy, bielizne, kosmetyki no i teraz skonczyly mi sie pomysly. Dodam ze nie chce wydawac na to fortuny. Co byscie poradzili? A moze niech panowie sie wypowiedza co chcieliby dostac? ;) Z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich :)
    • w jkaim kraju chcielibyscie sie urodzic?
    • witam , jestem ciekaw jak wg was powieniem wygladac idealny facet ktoremu nie mogalbys sie oprzec
    • Najbardziej odjechany prezent jaki podarowałyście lub zrobiłyście dla swojego faceta???Ostrzegam że prawa zastrzegam sobie do powtórnego ewentualnego użycia :***
    • to na pewno ani nie chudy jak patyk ani nie gruby! Tak oceniacie nas i chcielibyście (a przynajmniej większość), by kobieta była jak patyk! Nie wystają mi JUŻ kości, bo mi się to nie podoba strasznie i teraz jest mi z tym dobrze. A modelkami są teraz kobiety, a nie jakieś wieszaki z kościami na wierzchu! Są piękne, wysokie, szczupłe i taki stereotyp powinnien panować. Mylę się? Panowie, Wasze Panie na pewno są piękne, nawet jeśli mają kg czy dwa za dużo! Spójrzcie na to inaczej, o...
    • usta(5)

Jakie mezczyzni preferuja usta?pelne ,male??a noski?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się