Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
      wymarzony

wymarzony

(3 wyniki)
    • Witajcie, zbliża się wiosna i żeby to uczcić staram się wygrać rower w konkursie perspektyw :) kryterium wyboru nie jest niestety jakieś wyszukane i liczy się osoba z największą ilością kliknięć. Jeśli więc chcecie pomóc wystarczy kliknąć" target="_blank" rel="nofollow">www.perspektywy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2395&Itemid=692&haslo_id=75 z góry dziękuję za pomoc!
    • to zdecydowanie cos takiego przed nami www.insomnia.pl/2/images2005/20050701085249.jpg tylko jak jechac ze wzwodem? ;) :)))) pozdro zobacz.glt.pl
    • Witam! Może ktoś mi pomoże w znalezieniu mojego wymarzonego roweru. Jest to rower dla dorosłych, jak podejrzewam składany, z bardzo małymi kółeczkami i prawie poziomą b. niską ramą. Takie rowery widzialam w Londynie, tam są b. popularne. Nie są to żadne wyczynówki, górale itp. Takie miejskie bicykle... W Warszawie też raz widzialam taki rower,ale nie zdążyłam spytać gdzie go kupiono. Może Wy cos skojzrzycie? One często maja taki metaliczny,srebrny kolorek. Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się