Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      wymarzony

wymarzony

(17 wyników)
    • Wlasnie dzisiaj kupialm sobie moja wymarzona sukienke na slub cywilny w kolorze koralowym z wzorkiem czarno bialym. JEst cudowna. Super sexi sie w niej czuje. Oczywiscie jeszcze musze dobrac odpowiednia bielizne oraz jakies bolerko, moze zakiecik ? Co radzicie w kwestii dodatkow? :) Buty bizuteria torebka itp? :) Co w ogole myslicie o tej sukience? Jak sie prezentuje? :) Tutaj link do sukieneczki na mnie :)
    • Hej :) Dziewczeta chcialabym kupic w tym roku kurtke skorzana (marze o niej od dawna, ale ze wzgledów finansowych mozliwe jest to dopiero w tym roku) Zalezy mi na krotszej bez sciagaczy. Ale do rzeczy, nie wiem na jaki kolor sie zdecydowac zarowno czarna jak i w koleorze karmelwym bardzo mi sie podobaja. Włosy mam w kolorze rudawym, wiec bardziej przemawia do mnie karmelowa, ale z drugiej strony czarna wydaje mi sie bardziej uniwersalna- mozna ja załozyc praktycznie do wszytskiego. Prosze ...
    • Nareszcie! Znalazłam takie, jak chciałam. Cieszę się niesamowicie! fotoforum.gazeta.pl/3,0,1545840,1,0,873.html A jakie są Wasze opinie??
    • Oto ten moj lancelowy Graal ;)) Ciesze sie jak nie wiem, bo chorowalam na nia strasznie od miesiaca, jak na zadna inna torebke dotad :) www.lancel.com/#/fr/Collections/Maroquinerie/Femme?id=Premier-flirt-1 Ta moja nowo nabyta jest identyczna jak ta czarna na zdjeciu, tylko elementy metalowe ma z takiego bardziej przydymionego metalu w kolorze czarno-srebrnym, czyli bardziej dyskretne, oraz okragly (a nie lezkowaty) medalion. Wysprzedalam nawet wiekszosc swoich torebek, bo stwierdzilam...
    • Ciekawa jestem, jak wyglądają Wasze wymarzone buty? Szpilki, to czy sportowe? Może jakiejś określonej marki? A moze pokażecie zdjęcie?
    • Dziewczyny, jak wiadomo samochód (oczywiście, o ile już nas na niego stać) jest takim samym gadżecikiem jak np. torebka tylko niestety dużo, dużo droższym. Poddaje nowy temat: jakim samochodem jeździcie lub o jakim marzycie i jaki jest wasz ulubiony kolor autka
    • Cześć! Bardzo proszę o pomoc! Jak zwykle wymyśliłam sobie buty, których nigdzie nie ma (jakieś takie mam kulawe szczęście), ale może jednak któraś z Was gdzieś takie przyuważyła? Chodzi mi o kozaki, wysokie (tzn takie przed kolano), czarne, z okrągłym noskiem, wiązane(!), na małym obcasie (ale nie kołku ani klocku, raczej na takiej kaczuszce ale małej szpilce). Prosiłabym o podanie firmy, albo konkretnego sklepu w Poznaniu. Jeszcze raz bardzo proszę i dziękuję!
    • Do której światowej stolicy mody wybrałybyście się najchętniej na zakupy? :-) Mnie marzy się Paryż :-)
    • www.allegro.pl/show_item.php?item=85022475 www.allegro.pl/show_item.php?item=84145735
    • krytykujemy, marudzimy... załóżmy że nie istnieją ograniczenia finansowe, rozmiarowe i inne... o jakim ciuchu marzycie, jaki chciałybyście mieć. Pokażcie te wymarzone, wyśnione :)
    • Kupilam piekny czerwony plaszczyk na ktory oszczedzalam dluzszy czas. Przyszlam nim do domu i kiedy emocje opadly, zorientowalam sie ze za nie potrafie dobrac szalika i czapki. Mam rozne kolory, ale nic a nic nie pasuje! Z czarnym nudno i smutno, z granatem tak samo. Z inna czerwienia troche jak kapturek, jestem zalamana! Dobradzcie cos
    • Szukam czegoś na zime ale sama nie wiem czego! Nie mam pojęcia w czym będzie mi ładnie (mam 176cm wzrostu, rozmiar 38, włosy długie, proste, ciemny blond) Musi byc ciepłe i ładne, poza tym obowiązuje pełna dowolność :) 1)w czym chodzicie zimą? (puchówki, płaszcze?) 2)jakie jest wasze wymarzone (niekoniecznie posiadane) okrycie zimowe? 3)jeżeli ktoś widzial ciekawe zdjęcia z propozycjami to niech wkleja! dzięki :)
    • Jestem studentka akademii sztuk pieknych. Obecnie prowadze badania dotyczace damskich torebek. Jak wiadomo sa one najwieksza tajemnica swiata :) Znalezc w nich mozna wszystko. Jezeli chce sie poznac kobiete trzeba zajrzec do jej torebki :) Pomozcie mi z zgromadzeniu informacji odpowiadajac na ponizsze pytania: 1.Wiek: 2.Co zawsze masz w swojej torebce? 3.Najdziwniejsza rzecz jaka nosilas w torebce? 4.Czy masz problem ze znalezieniem przedmiotow w torebce? 5.Czy czesto gubisz rzec...
    • witam poszukuje sukienki slubnej bialej,nie bedzie to zwykla uroczystosc,byc moze slub koscielny w pleneze.nie chce bardzo wystawnej sukni z salonu,mozecie mi cos polecic.nie szukam na forum slubnym bo oczekuje czegos innego,ciekawego.pozdrawiam.
    • Mam niedługo bal gimnazjalny i wymarzyłam sobie sukienkę w styluL -cienkie ramiączka -z przodu dekolt nieduzy w kształcie trójkąta(leciutko marszczony) -plecy dość nisko marszczone -rozszerzająca się od talii do samego dołu, marszczona -długość do kolan -średnio obcisła -jansy kolorek(beż, róż, wanilia) Gdzie można dostać coś podobnego i jakby ktoś przypadkiem znalazł takie zdjęcie to proszę o zalinkowanie. No i najważniejsze czy to jest modne. Opisałam najlepiej jak potrafie, wię...
    • Podzielicie się zdjęciami ukochanych/ wymarzonych aktówek? Uwielbiam takie torebki do pracy - duże, poręczne, ale przeważnie bardzo drogie. Strasznie podoba mi się taka z Barona. Tylko cena ciut za wysoka. allegro.pl/item290471584_mega_aktowka_baron_100_skora.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się