Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      wymarzony

wymarzony

(6 wyników)
    • Znacie może jakieś skuteczne i szybkie sposoby, aby osiągnąć ten cudowny stan: Chcę zobojętnieć na wszelką potrzebę bliskości - wręcz nią gardzić i drwić z tych, którzy jej szukają; zapomnieć co to ból i realizować się w sprawach, które są godne uwagi (materialnych). Zazdroszczę całym sercem ludziom, którym udało się wyrzec uczuć wyższych (najgorszym seryjnym mordercom, skończonym pracoholikom lub zdeklarowanym katom wszelkiej maści) - zazdroszczę przeogromnie i - nie chcę by...
    • Nocą, z barokowej chmury, Co szczyty wysokie zdobi, lecą Tysiące marzeń na skrzydłach pragnienia W powietrzu wirujące William Meredith "Opis podrózy na Hawaje" $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ a jakie są Państwa wymarzone wakacje?
    • Jak byście chcieli by wyglądał bar do którego moglibyście chodzić? I na co najbardziej zwracacie uwage w takich miejscach - oprucz muzyki :D ???
    • Jakie powinny być: szalone,pełne imprez, zabawy przy piwie i grillu czy też.. z książką,na odludziu, w ciszy, przepełnione szumem drzew i śpiewem ptaków...?
    • to straszne:(( ja nudze sie caly czas. niestety nie mam wyjscia, bo drugiej wymarzonej pracy znalezc nie moge...w tej sie mecze i chyba lapie depresje...tragedia.
    • Wiem że to może wydaje się głupie ale naprawdę wolę umrzeć niż męczyć się! Cały czas prześladuje mnie pech! Nic mi się nie układa! Chciałam dostać się do wymarzonej szkoły z poszerzoną bilogią i chemią bo chcę iść na medycynę, niestety nie udało mi się i trafiłam do jednego z najgorszych liceów w mieście!Musiałam się potem przenieść do klasy ekonomicznej ze względu na rozwiązanaie wcześniejszej klasy w której byłam przez tydzień. Teraz po półroczu chciałam się przenieść do tej wy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się