wymarzony

(4 wyniki)
  • Drogie mamy,bez stresu zarobicie siadając do internetu kiedy wasze skarby wreszcie usną.podajcie @ napiszę i mam absolutna pewność że większość mam powie "to jest to"Każdej mamie odpiszę
  • Ponieważ w wątku o 'dobrym towarzystwie' problem wyboru przedszkola i powodów wyboru takiego czy innego nie jest głównym problemem, a trochę w tą stronę zaczął się rozwijać, to może podyskutujemy o tym w nowym wątku - bardzo jestem ciekawa powodów dla których wybrałyście / chcecie wybrać takie czy inne przedszkole ... 'dobre towarzystwo' - to o wiele szerszy problem - ten kto przeczytał cały ten wątek wie, że nie tylko o przedszkole chodzi, a o cały sposób wychowania w 'izolacji...
  • Mamy !!! W jakich zawodach pracujecie??? Autor: emilkaq Data: 20.10.04, 10:00 + odpowiedz cytując + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- Czy to jest wasz wyuczony zawód, Wasz wymarzony??? Zacznę od siebie: zawód wyuczony - prawnik zawód wymarzony -- zawód wykonywany -- mama 2 dwójki dzieci i żona, a tyle się człowiek uczył po nocach:) :) Pozdrawiam Mariola mama Kubusia:)
  • Czy to jest wasz wyuczony zawód, Wasz wymarzony??? Zacznę od siebie: zawód wyuczony - biolog molekularny zawód wymarzony -- jeszcze nie wiem:( zawód wykonywany -- specjalista do spraw handlu Pozdrawiam Aga mama Mikołaja:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się