Dodaj do ulubionych

Wymiana wind!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 19:02
Na Klaudyny 6. Nie wiem jak to wytrzymama:(((.Prze miesią będzie czynna tylko
jedna. Macie jakis sposób. Może wyprowadzic się z tych slamsów na miesiąc!
Ps. Cikawe czy jak juz wymienią to będzie lepiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: grubababa Re: Wymiana wind! IP: *.honeywell.com 07.10.03, 20:01
      Polecam drabinke sznurowa przez okno.
    • remislanc Re: Wymiana wind! 08.10.03, 08:48
      Gość portalu: ap77 napisał(a):

> Na Klaudyny 6. Nie wiem jak to wytrzymama:(((.Prze miesią będzie czynna tylko
      > jedna. Macie jakis sposób. Może wyprowadzic się z tych slamsów na miesiąc!

Jeżeli dla Ciebie to slamsy to na wała tutaj mieszkasz!!! Wyprowadź się nie na
      miesiąc tylko na zawsze. Ja mieszkam tam, gdzie mi się podoba. A na Klaudyny
      akurat mi się podoba....
    • Gość: Grodek Re: Wymiana wind! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 08:52
      Nie sądzę żeby było lepiej. mieszkam na Elbląskiej. Administracja wymieniła
      windy na nowe, rewelacyjne włoskiej produkcji. Od tamtej pory na ogół jeździ
      tylko jedna, a w porywach żadna. Stare były o niebo lepsze...
    • gwiazda20 Re: Wymiana wind! 09.10.03, 16:24
      Z jedną windą czynną, to na pewno będzie utrudnienie, ale dotychczas i tak
      jedna zawsze się psuła, więc większej różnicy nie będzie. Może nowa będzie
      działała niezawodnie. Mam taką nadzieję, bo wdrapywanie po schodach nie bardzo
      mi się podoba. Co do tych "slamsów", jak to ktoś napisał, to nie zgadzam się.
      Mi się tutaj bardzo podoba i nie bardzo rozumiem narzekania innych. Owszem są
      na pewno bardziej ekskluzywne miejsca i nikt nie przymusza do mieszkania na
      Klaudyny.
      Serdecznie pozdrawiam mieszkańców bloku Klaudyny 6 i wszystkich mieszkańców
      osiedla.
    • Gość: qwert Re: Wymiana wind! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 10.10.03, 21:39
      No ja przepraszam bardzo! ale inaczej niż slumsy to się tego osiedla nie da
      nazwać.
      • ap77 Re: Wymiana wind! 11.10.03, 11:31
        Oczywiście żebym się stąd wyprowadziła, problem w tym, że niejako dostaliśmy to
        mieszaknie w prezencie od teściów, więc nie powinnam narzekać:) (myślę, że
        kiedyś je sprzedamy). Póki co cieszę się tylko metrażem (prawie 98 m.kw) a
        reszta mnie wkurza jak cholera. Wyjście z psem, w zamyśle dosłownie "na
        chwilkę", zajmuje mi 30 min. ( w tym 15 min. w oczekiwaniu na windę). Dla mnie
        to skandal, że w tak wysokim budynku (20 pięter) są TYLKO dwie windy!!!! Tego
        kto to wymyślił powinni podać do sądu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka