Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      zaparcie

zaparcie

(7 wyników)
    • chciałam zebrać informacje dotyczące zaparć w trakcie DC. Czytałam, że dopada to sporo osób. Wiem, że używać można otręby owsiane z DC, ale czy jest możliwość użycia takich zwykłych, ze sklepu?? PO drugie, proszę o informacje nt ogórka kiszonego--czy nie stopuje on ketozy? Po trzecie, herbatki typu Figura... które mają najmniejszą ilość składników niedozwolonych (wit. C, cytrusy itp)??? Bardzo proszę o pomoc i zebranie wiadomości
    • Dziewczynki. Tak serio mowiąc - po roku pracy przy dC na sobie przestalam juz reagowac na cokolwiek na zaparcia. Macie moze jakies pomysly? nie dziala juz na mnie ani sok z kiszonej kapusty, ani regulavit ani figura ani sylwetka ani nowosc z herbapolu, ani regulax, ani red slim tee ani chudeus a o alaxie i boldaloinie nie wpomne. Moze ktoras z Was zna jakis inny srodek wspomagający? Bo sie zaczopuje jak tralala. Licze na Wasze wsparcie. Pozdroowki
    • mozliwe zaparcia przy DC?hm...o tym nie slyszalam.wie ktos cos na ten temat?
    • Dziewczyny napiszcie mi, czy macie z tym problem, i jak sobie z nim radzicie. Mam w domy herbatkę "FIGURA I" i "COLON C", czy mogę ich użyć? A tak pozatym mam pytanie z innej beczki: czy podczas diety mieszanej można do obiadu pić maślankę, lub kefir???? Z góry dzięki za odpowiedź
    • Witam, chcialam sie zapytac czy srosowanie normalnych otrebow owsianych ( ok. 1 lyzeczki do kazdej saszetki ) hamuje ketoze? przeczytalam na forum o otrebach i niezuwazylam ze chodzilo o otreby DC i od 2 dni dodawalam po lyzeczce do swoich zupek ( moj 7 dzien diety) zaczelam jednak panikowac czy niepopelnilam bledu, gdzyz zaczynam czuc sie ociezala, nie wiem czy to powod. bycmoze chodzi o to ze w 5 dniu dodalam do zupki obiadowej warzywa, gdyz zle reagowalam na scisla (bole glowy...
    • Czy na ścisłej można dojadać coś na przykład trochę warzyw, zeby uniknać zaparć?
    • kryzys (7)

tak dziś mam duży kryzys :(( już mi się niechce pic tych napojów, zupek, jeść batonów normalnie rosną mi w gębie , normalnego jedzenia mi się chce ,dodatkowo waga w miejscu staneła, jak przez 3 dni leciała tak dziś ani grama ,w dodatku zaparcia ,niewiem moge jakieś ziółka wypić np. normosan ?? mam nadzieje że już jutro będę miec lepsze samopoczucie bo dziś klapa :(( pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się