zdrowy

(123 wyniki)
  • [b]NISKIE węglowodany,[/b] znajdują się na stronie, __ADRES_______: www.magdalirl.com.pl/ __Skrót adresu w Internecie_______: magdalirl.
  • Hej, jestem wegetarianka po 30-stce. Staramy sie o dziecko. Ginekolog sugeruje remanent w diecie. Nie jem zadnych produktow zwierzecych poza jogurtami, serami, mlekiem i jajkami. Diete mam mysle ze calkiem dobra, zbilansowana, pilnuje bialka,........ale..... Lekarz radzi zaczac jesc ryby, bo wg niego w mojej diecie brakuje pewnych waznych skladnikow. NIe podal jednak zadnych wskazowek, jakie ryby, jak czesto..... Nie jem miesa od 15 lat, to dla mnie spora zmiana, takze psychiczna, ale zrob...
  • Witam Wszystkich, Planuję zajść w ciążę, ale przyznam szczerze, że jak widzę np: na Polsacie zajawki o Funadacji Polsat i chorych dzieciach z chorobami wrodzonymi to jestem przerażona. Co zrobić żeby maleństwo urodziło się zdrowe? Mam 26 lat, nie palę nie piję, nie choruje za często, mój partner pali, ale czy to ma jakieś znaczenie? Od czego pojawiają się takiego choroby wrodzone? Kiedyś słyszałam, ze np: od dziwnych chemikaliów, od wieku kobiety itp. Czy to prawda? Jak uchronić dzieck...
  • Przyjaciółka , kóra jes wcześniakiem z 31. tc zapytała czy będzie mogła mieć zdrowe dzieci. Ja podejrzewam, że to fizycznie niemożliwe.
  • Od dluzszego czasu mam problem z pamiecia, nauka idzie mi mozolnie, zapominam co ostatnio zrobilam itp. Czy to moze byc spowodowane tym, ze praktycznie wcale nie jadam tłuszczy? Zrezygnowalam z masła, nie jadam zadnych orzechów, żadnych zdrowych tłuszczy.. ponoć jesli sie ogranicza tluszcze organizm sam je wytwarza? Nie wiem czy to moze byc powodem moich dolegliwosci?
  • No tak, ale jak to się ma do tego: www.figa.pl/W-produktach-dla-dzieci-jest-za-duzo-cukru-a896 ? Czy dla dzieci wygląda to odrobinę inaczej?
  • A jak zrobić w tych garnkach schabowego czy pierś z kurczaka ,żeby była chrupiąca?
  • Witajcie, mam moze dziwne pytanie. Czy zdrowa kobieta ma na bieliznie slady wydzieliny z pochwy? 10 lat mialam nadzerke i uplawy byly dla mnie codziennoscia. 3 miesiące temu ja usunelam, lekarz twierdzi ze jest wszystko w porzadku, a ja na bieliznie wciaz zauwazam sluz - raz jest do mniej, raz wiecej, raz gasty, raz rzadki, sa dni gdy wcale. Poniewaz nie pamietam juz jak to bylo za czasow sprzed nadzerki, powiedzcie mi jak to faktycznie jest :)
  • Byłam w tym tygodniu na kontrolnej wuzycie u dentysty i wszystkie zęby mam zdrowe. Jednak lekarz zasugerował usunięcie dwóch górnych ósemek, bo wciskają się w policzek i ledwo mieszczą mi się górne zęby. Mam co do tej propozycji mieszane uczucia - zęby są zdrowe, nie przeszkadzają mi, czuję się ok, naczytałam się tyle o bólu i problemach z usunięciem ósemek. Jest sens???
  • jestem po peknietej ciazy pozamacicznej. podczas operacji usunieto mi jeden z jajowodow. chcialam sie dowiedziec czy to mozliwe zebym jeszcze kiedys zaszla w ciaze i urodzial zdrowe dziecko. czy komus sie to udalo. bardzo sie boje. jak powinnam sie przygotowac do takiej ciazy i czy trzeba z gory zakladac ze to bedzie ciaza zagrozona. i czy moze mi sie to jeszcze raz przytrafic. mam juz jedno dziecko ale brakuje mu towarzystwa. ma juz 6 lat pozdrawiam mama adasia
  • Kobiety, Co myślicie o ww. kawie, czy jest ok dla organizmu? Czy moża pić kilka razy dziennie, bez szkody dla swojego zdrowia? Pozdrawiam
  • wiek 24 lata 167 cm 88 kg budowę mam średnią jeśli chodzi o kości Ile powinnam wg maxymalnie was ważyć by być zdrową?czy jeśli by mi się udało schudnąć do 65 kg to i tak by to było za wiele?jestem na diecie, ćwiczę ale nie wiem ile mam schudnać by było ok. i zaznaczam, że nie chodzi mi o to, by być super laską, tylko by ważyć w normie
  • Czy ktos z Was wie gdzie sa sklepy ze zdrowa zywnoscia w trojmiescie? Jelitkowo? Gdansk? Sopot?? Bede wdzieczna za pomoc. Jade tam na wakacje a jesc trzeba ;) Pozdrawiam
  • Witam! Rzecz bedzie o ginkach i zdrowym rozsądku. Najpierw chodziłam do NFZ ( duzo studentek jednak tak robi) pani gin przemiała i super, mniej super zrobiło sie kidy próba wątrobowa wyszła za wysoka. Nie podzielałam zdania pani gin ze nic sie nie dzieje, zukanie kogoś prywatnie... Z polecenia, przy pierwszym sakramentalne- Czy pani wie ze ma pani NADZERKE? Posiewy, kulki z antbiotykami i stres- bo kyrcze nie chce sobie tam nic wymrazac! Podczas kolejnej wizyty zaczełam mowic o moich ...
  • Byłam w zeszłym tygodniu na USG (bo ja, moje drogie, wbrew okrzykom, ze tak często nie trzeba, cytologię i USG piersi robię co roku - świadomość, że jestem zdrowa jest bezcenna, za wszystko inne zapłacę kartą Visa ;-). Przed gabinetem siedziała MŁODA dziewczyna. Bardzo młoda i blada. Bardzo blada. W gabinecie siedziała 40 minut (rutynowe badanie, odkąd pani doktor zaczęla szybciej stukać w klawisze i ma do napisania dwa zdania) trwa o wiele, wiele krócej. DZiewczyna wyszła sina. ...
  • Lekarze mówią, że jestem zdrowa. Mam co prawda drobnopęchęrzykową budowę lewego jajnika, ale ginekolog twierdzi, ze to nie przeszkadza w mioch planach, bo drugi jajnik ma dwa pęcherzyki na badaniu usg i to dobry znak. W każdym razie lekarze twierdzą, że jestem płodna. Tymczasem ja pomimo wielkich starań nie mogę zajść w ciążę i mam na koncie dwa poronienia. To wszystko ciągnie się od półtora roku. Co więcej mam bardzo silny i dokuczliwy ból lewego jajnika, który trwa bez przerwy...
  • Pieprzenie kotka za pomocą młotka....
  • przecież zmieniane są kilka razy dziennie - zdecydowanie częściej niż majteczki....
  • starania 21dc...owu (potwierdzona przez gin) 23 dc... czy jest szansa na pomyslnosc?? w trakcie staran mialam plamienia,okazalo sie,ze dostalam jakies zapalenie,ja i mąż mamy!stad pytanie-czy te jego plemniki byly zdrowe??a moje jajeczko?czy jest szansa na zdrową ciąze??
  • Czy można bez recepty kupić jakąś maść na grzybicę do stosowania przez faceta na jego "instrumencie"? Jakaś profilaktyczna. Bo wszysto chyba ok. ale planujemy dziecko i chcemy żeby było "Czysto".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się