zdrowy

(4 wyniki)
  • witam ponownie przypomnę, że moja mama była niedawno operowana, wycięto jej raka jelita grubego, obyło się bez stomii, potem było podejrzenie przerzutów do kości, jednak ostatecznie po badaniu pet okazało się, że nie ma ŻADNYCH przerzutów, ani jednej komórki nowotworowej:-) lekarz prowadzący stwierdził, że w tym wypadku chemioterapia jest niepotrzebna, mama jest zdrowa, musi jedynie teraz wykonywać badania kontrolne-pierwsze za trzy miesiące-markery. jestem bardzo szczęśliwa, choć j...
  • Ponieważ dużo ludzi nie wie jak działa Selol i często się pyta na forum, odpowiadam tak jak mi odpowiedział jego wynalazca dr farmaceuta Suchocki. Cyt... [color=#006400]Szanowna Pani, Selol działa wyłącznie w sposób naturalny poprzez stymulację apoptozy, a w wyższych stężeniach wywołując endofagocytozę wyłącznie komórek nowotworowych. *Selol nie jest cytostatykiem* tylko formą mikroelementu - selenu. Początek działania selolu to usunięcie z organizmu metali ciężkich np. platyny po ...
  • Może ten watek jest nie na temat ale chciałabym Wam wszystkim kochani zyczyc wszystkiego co najlepsze . Życze Wam abyscie o każdym następnym roku mogli powiedzieć że był o wiele lepszy od tamtego pprzedniego. Optymizmu, wiary, usmiechu i abyście byli tutaj zawsze....dziekuję ! Aneta
  • Kochani, Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego, oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób... Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się