zdrowy

(3 wyniki)
  • Witam drodzy rodzice.Mój synek również wolniej się rozwija.Był niedotleniony.Choruje na padaczkę.Ma 1.5 roczku i nie chodzi jeszcze,choć po łóżeczku się przemieszcza i wstaje przy meblach.Psycholog twierdzi,że jego rozwój psycho-motoryczny jest do tyłu o jakieś pół roku.Ogólnie jest bardzo pogodnym i cudownym dzieckiem.Cały czas idzie do przodu:)Bardzo z mężem chcielibyśmy drugie dziecko.Obawiamy się trochę czy druga nasza pociecha też nie będzie chorować:(Lekarze mówią by się wstrzymać...
  • A tak naprawde na takich spotkaniach organizowanych przez fundacje Przyjaciel - spotkaniach z ogonkiem. Mysle, ze troche to wyciszy Myszola, choc po wczorajszym noc byla koszmarem.
  • mam pytanie do mam, których pierwsze dziecko urodziło się z niedotlenieniem i są w ciąży lub już urodziły drugie dziecko. W pierwszej ciązy mialam straszne nadciśnienie i gestozę. Niestety w szpitalu zanikala dziecku akcja serca i lekarze za późno wykonali cc. Efekt:ostre niedfotlenienie okołoporodowe. Teraz jestem w drugiej ciąży i żyję w strasznym stresie. Na razie jestem w 7 tc ale juz sie zastanawiam czy ze względów jakie wynikły w pierwszej ciązy mogę się teraz kwalifikowac do...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się