zdrowy

(8 wyników)
  • Putin wznawia program Stalina "Gotowy do pracy i obrony". Cały naród będzie miał dożywotnio zajęcia fizyczne. Szkoda, że nie wdraża programu Freuda : zdrowy to zdolny do pracy i miłości.
  • Te brzuszki grubaśne, pękate najbardziej mnie rozczulają.I jeszcze te stopki różowe, małe pazureczki, uszka, nochalki. Kocia mama chuda jak szczapa, pewnie poza pchłami ma robaki. Zawiozłam jej dobre kocie jedzonko. Apetyt ma. Zjada naprawdę dużo. Nie mogę uwierzyć,że tak bezgranicznie mi ufa. No i gada ze mną, zadaje pytania, opowiada, prosi,upomina. Kotki rozwijają się w błyskawicznym tempie, są naprawdę niezwykłe. Roboczo nadaję im imiona kojarzące się z wyglądem,bo nasze forumowe im...
  • jak to jest?
  • chandra(7)

A ja wczoraj popłakałam sobie w metrze, w drodze z pracy, tak mi się jakoś smutno zrobiło i użaliłam się nad moim ogromnym kawałkiem zmarnowanego życia i to było paradoksalnie bardzo miłe, taki zwykły zdrowy smutek, a nie jakas depresja, kiedy stupor ogranicza wszelkie emocje. A z drugiej strony to było nieco zaskakujące, bo nic tego smutku nie zapowiadało.
  • czyli forumowe proby ustalenia jaki rodzaj podniecenia jest zdrowy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=95367031&a=95367031 mnie najbardziej zastanowiło to, z freuda, jeszcze lepsze niz rozwazania o penisie "Re: Pederastia, Pedofilia, Zoofilia, Nekrofilia.. Autor: egzostatyczka 19.05.09, 14:24 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz a znasz może teorię Froida?nie znasz.są różne szkoły psychologiczne poprostu.a to co wymieniasz to są perwersje seksualne.pe...
  • "jak sobei radzić z chorobą" jak to sobie? przecież to nie jest forum dla chorych, tak więc powinno być "jak radzić chorym na depresję samemu będąc zdrowym"
  • może być zdrowa ? "namiętne, a nieszczęśliwe przywiązania mają to do siebie, że wytwarzają równie namiętnie i nieszczęśliwe nienawiści" a jak kto nie ma nienawiści? nigdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się