zdrowy

(4 wyniki)
  • Kilka dni temu rozpoczęłam zaklejanie oka mojemu dziecku. I wszystko jest ok tzn. nie protestuje i wbrew temu co powiedzieli lekarze nie ma problemu z widzeniem na to oko, widzi dobrze zarazem w okularach jak i bez nich. Jak zdejmuję plaster zauważyłam, że trochę zaczyna jej lecieć to oko które zaklejałam. Dodam tylko, że zaklejam wlasciwe oko. I nie wiem czy to tak może być? A może ona nie ma tak dużego niedowidzenia na to chore oczko? czy ktoś się spotkal z podobnym przypadkie...
  • witam wszystkie mamy. 24.10 odbyla sie operacja mojej 10-miesiecznej coreczki. operowal prof Prost w kinice ENEL-MED w warszawie. cala peracja trwala 1,5 godziny co dla mnie bylo wiecznoscia. coreczka bardzo plakala i nie mogla dlugo dojsc do siebie po narkozie, ale kiedy juz sie dobudzila, bawila sie z nami, smiala i byla bardzo spokojna. nie chciala dlugo pic ani jesc. pielegniarki po 3 godzinach wmosily w nia 3 lyki wody i po paru minutach wypila cala butelke mleka. profesor ...
  • Witam... jestem mamą już 14mcznego Tymusia... mieliśmy kilka miesięcy temu usuniętą zaćmę 1 oczka (drugie jest OK). Do tej pory rehabilitacja polegała na noszeniu soczewki na chorym oczku i zasłanianiu możliwie najdłużej zdrowego oka... byliśmy kilka dni temu na kontroli i dostaliśmy "propozycję" nowej metody: plasterkom robimy papa, ale zdrowe oko zakraplamy codziennie atropiną... Czy słyszeliście o tej metodzie? może ją stosujecie?? Jak wiecie cokolwiek dajcie znać na forum lu...
  • Cześć,przeczytałam że wybierasz się do dr.Jaworskiego my z Antkiem mamy wizytę2.10.Napisz jak przebiegła wizyta,trochę się denerwuje tą wizytą pozdrawiamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się