krzysiekkce 08.09.08, 20:23 Szukam zmywarki wolnostojącej, lecz chciałbym ja wkomponowac miedzy meble kuchenne i pod blat...czy mogą one być tak montowane? Czy ma ktoś doświadczenia z Bosch SMS 53M08 EU srebrna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: Cz zmywarka wolnostojąca może być pod blat? 08.09.08, 21:56 Oczywiście, że może. Zdejmujesz oryginalny blat zmywarki i wsuwasz ją pod blat kuchenny. Nie wiem czy wszystkie zmywarki mają demontowany blat, ale na pewno są takie, bo ja mam w kuchni takie rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Cz zmywarka wolnostojąca może być pod blat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 09:44 Można, miałam tak w starej kuchni.(Siemens) Ale jesli jeszcze nie kupiłes mebli, to przemyśl sprawę wysokosci szafek.W starej miałam standard 86cm. Teraz mam wyzsze, duuuuuuzo lepiej dla kręgosłupa, szczególnie mąż i syn chwalą nową wysokość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makary01 Re: Cz zmywarka wolnostojąca może być pod blat? IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.09.08, 23:43 To zależy jakiej wysokości są szafki.Od 7 lat użytkuję zmywarkę wolnostojącą Boscha szer. 60 cm. W mojej starej kuchni miałam zdjęty blat zmywarki. Teraz mam kuchnię z IKEA, której szafki są wyższe i trzeba było ponownie zamontować aby nie było wolnej przestrzeni między blatem a zmywarką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Cz zmywarka wolnostojąca może być pod blat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 09:57 Model, o którym piszesz ma opcję zdejmowania blatu Właśnie dzis mi przywiozą te zmywarke i będzie stała pod blatem. Zajrzyj na strone boscha, tam sa instrukcje do pobrania - przejrzenia i jest w instrukcji sposób zdejmowania blatu. A w specyfikacji wymiary z blatem i bez pozdr A Odpowiedz Link Zgłoś