Dodaj do ulubionych

Fixly - korzystałyście?

28.07.21, 13:38
Jest godne zaufania? Chciałam wziąć od nich osobę do sprzątania. Ma dobre opinie, ale nie wiem, czy są wiarygodne.
Obserwuj wątek
    • asiairma Re: Fixly - korzystałyście? 28.07.21, 13:47
      W poniedziałek pierwszy raz spróbowałam (mały remont). Zgłosiło się 2 panów w ciągu 10 minut. w ciągu godziny obejrzeli mieszkanie, jeden podał wycenę na miejscu, drugi dnia następnego telefonicznie. W sobotę zobaczę co i jak. Jednak myślę, że moje doświadczenia nie wpłyną na Twoje. To jest portal jedynie kojarzący usługobiorców i usługodawców.
      • aguar Re: Fixly - korzystałyście? 28.07.21, 13:58
        Dzięki.
    • doubledoublejoyandtrouble Re: Fixly - korzystałyście? 28.07.21, 13:51
      Wielokrotnie i jestem fanką. Jeżeli z dostępnych ofert wybieram osobę, która ma najwięcej pozytywnych komentarzy - to zawsze się sprawdza. Uważam ten serwis za błogosławieństwo, serio smile
      • aguar Re: Fixly - korzystałyście? 28.07.21, 13:58
        Dziękuję.
    • potworia116 Re: Fixly - korzystałyście? 28.07.21, 14:25
      Korzystałam, nie wtopilam, ale polecać się boję, bo zależy na kogo trafisz.
      • neospasmina Re: Fixly - korzystałyście? 28.07.21, 14:35
        korzystałam, dwa razy
        raz z sukcesem
        drugi raz moja ofertę (naprawy domofonu) zobaczyło 34 wykonawców i żaden nie był zainteresowany sad
    • alba27 Re: Fixly - korzystałyście? 28.07.21, 18:58
      Tak, raz szukałam kogoś kto wyreguluje mi dwa okna. Wybrałam pana, który miał dużo dobrych opinii i spisał się na tyle dobrze, że jeszcze toaletę mi wymienił 😉
    • hrabina_niczyja Re: Fixly - korzystałyście? 28.07.21, 19:14
      Dzięki Ci za ten wątek. Pojęcia nie mialam, że takie coś istnieje. Toz to przydatna rzecz.
    • peggy1 Re: Fixly - korzystałyście? 28.07.21, 19:45
      Ja smile Dzisiaj był Pan wymienić drzwi w dwóch pokojach. Miał dużo dobrych opinii, szybki termin i w miarę przystępną cenę. Osobiście jestem zadowolona.
    • monternet Re: Fixly - korzystałyście? 29.07.21, 12:27
      ja korzystam regularnie, ale patrze na opinie, wybieram tych co maja najwiecej. powinni tez wprowadzić cos takiego zeby placic online

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka