Dodaj do ulubionych

jaki najlepszy podgrzewacz do butelek??

26.06.08, 19:26
Chcialabym kupic jakis sprawdzony i dobry podgrzewacz do butelek.Czy
mozecie jakis polecic??
Obserwuj wątek
    • zjawa1 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 19:48
      Polecam Aventy!
      • gosia244 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 19:58
        a pasuje do niego wiekszosc butelek czy tylko te z aventu.bo np mam
        butelke taka szzeroka tomme tippe
        • aleksandra1977 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 20:12
          Tomme Tippe tez pasuje, ale trzeba wyjac ta niebieska wkladke
          redukcyjna. Potem wieksze sloiczki tez sie zmieszcza.
          • gosia244 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 20:16
            super.dzieki Olu.
            • mlodamama90 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 21:22
              Ja mam Canpola i jestem zadowolona. Też ma funkcję aby włóżyć
              szeroką butelke i słoiczki, ma też specjalną miseczkę do
              podgrzewania pokarmu.
        • zjawa1 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 22:30
          Ja nie miałam wogole butelek z Awentu! Wkładałam z Nuka! Słoiczki
          rowniez! Bardzo szybko sie podgrzewa. Kilka stopni regulacji.
    • docham Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 22:05
      używam najzwyklejszego podgrzewacza, zakupiony na allegro za 70pln. można ustawić temp. 40 dla podgrzania mleka czy wody do picia, 70 do słoików i 100 do sterylizacji smoczków. używam już długo, bez zarzutów. Miseczka z przykrywką i wkładka dla łatwego wyjmowania słoików, lampka kontrolna i każda butelka czy słoiczek wchodzi bez problemu... atutem jest możliwość podłączenia do gniazda zapalniczki w aucie, więc zabieram wszędzie.. firma tzw. "no name" jeżeli będziesz zainteresowana, mogę poszukać i podesłać link
    • ewuncia.a Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 22:07
      Ja polecam Avent - u nas się sprawdza.
    • karolina_zet Avent? - ma wielka wade 26.06.08, 22:35
      wkurza mnie ze on nie ma wylacznika - tylko to pokretlo z
      temperatura - gdy go chce wylaczyc musze wyciagac wtyczke z pradu -
      bardzo niepraktyczne!!!
      • zjawa1 Re: Avent? - ma wielka wade 26.06.08, 22:41
        No, faktycznie jest to minus! Ale i tak w porownaniu z innymi bardzo
        szybko podgrzewa! Awent funkcjonuje jak zelazko tzn. wyłacza sie sam
        jak podgrzeje do okreslonej temperatury i znow włacza jesli tem.
        spada.
        • karolina_zet Re: Avent? - ma wielka wade 26.06.08, 23:31
          nie wiem jak dzialja inne ale na tego bywa ze klne - bo w srodku
          nocy, kiedy dziecko placze nie mam ochoty szukac kontaktu sad bywa ze
          jednka reke mam zajecta i wtedy jest klops - a pstryczek to taka
          prosta rzecz. ech - chyba producent nie testeowal tego urzadzenia
          tak jak powinien.
          • krypteia Re: Avent? - ma wielka wade 27.06.08, 00:31
            ja mam aventa stale podłączonego do rozgałęziacza z wyłącznikiem (fachowo to się
            nazywa listwa zasilająca), wciskam guzik na rozgałęziaczu aby włączyć lub
            wyłączyć podgrzewacz, polecam takie rozwiązanie zamiast użerania się z wtyczką
            • gosia244 Re: Avent? - ma wielka wade 20.10.08, 10:08
              a co myslicie o takim podgrzewaczu z funkcja sterylizatora???Czy
              ktos moze go uzywal??
              www.allegro.pl/item463444306_podgrzewacz_z_funkcja_sterylizatora_warszawa.html
    • lid-gaw Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 22.05.18, 12:16
      kilka dni temu dostałam podgrzewacz do butelek Esperanza Tasty i sądziłam, że czemu nie przyda się bardzo do podgrzewania pokarmu. W zestawie kubeczek, pokrywka, calkiem ok.
      Problem zaczął się przy podgrzewaniu. Wlałam wodę do środka, ustawiłam 40 stopni i czekam. Mija minuta, dwie, trzy, pięć, sprawdzam termometrem i woda zimna. Kontrolka się cały czas pali. Pomyślałam, że może termometr źle wskazuje i zamoczyłam palec w wodzie.
      Jak mnie nie walnął prąd to z tego kopnięcia uderzyłam głową o krzesło, rozcięłam sobie skórę na czole, aż tak mnie zamroczyło.
      Mamy PRZESTRZEGAM was przed kupnem tej chińszczyzny, co prawda dostałam go w prezencie ale nie popuszczę sprzedawcy. Będę reklamować, do badziew jest. Ten podgrzewacz nie był wogóle testowany i nie wiem czy mógł dostać jakie kolwiek certyfikaty. Podgrzewacz jest NIEBEZPIECZNY i radzę przemyśleć jego zakup zanim zdarzy się nieszczęście i będzie za późno. Widzę że jest ich mnóstwo na Allegro i cena niska, wiadomo dlaczego. Jakość mówi za siebie.
      ...P4jUr6
    • anlea12 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 22.06.18, 13:13
      Przed urodzeniem pierwszego syna kupiliśmy podgrzewacz Avent - młody miał być od początku karmiony mm. Ale..podgrzewacz może się i sprawdził lecz szybkość podgrzewania dla głodnego malucha w środku nocy była zdecydowanie niedostateczna.Opracowaliśmy autorski system oparty na czajniku elektrycznym w którym na noc mieliśmy przegotowaną wodę.Czajnik miał czytnik temperatury.Jak osiągała 40 stopni to bęc -wyłączaliśmy i zalewaliśmy proszek mm.Czas trwania całej operacji - niecała minuta, z czasem 30 sek.W tym czasie zmiana pieluchy.Jak sobie przypomnę to jestem z siebie dumnasmile A tak na poważnie - u nas Avent był dokładnie tak samo niepraktyczny co wszystkie inne podgrzewacze i w sumie żałowaliśmy zakupu.Ale znam rodziców którzy sobie chwalą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka