gosia244 26.06.08, 19:26 Chcialabym kupic jakis sprawdzony i dobry podgrzewacz do butelek.Czy mozecie jakis polecic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zjawa1 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 19:48 Polecam Aventy! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 19:58 a pasuje do niego wiekszosc butelek czy tylko te z aventu.bo np mam butelke taka szzeroka tomme tippe Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 20:12 Tomme Tippe tez pasuje, ale trzeba wyjac ta niebieska wkladke redukcyjna. Potem wieksze sloiczki tez sie zmieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 20:16 super.dzieki Olu. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodamama90 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 21:22 Ja mam Canpola i jestem zadowolona. Też ma funkcję aby włóżyć szeroką butelke i słoiczki, ma też specjalną miseczkę do podgrzewania pokarmu. Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 22:30 Ja nie miałam wogole butelek z Awentu! Wkładałam z Nuka! Słoiczki rowniez! Bardzo szybko sie podgrzewa. Kilka stopni regulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
docham Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 22:05 używam najzwyklejszego podgrzewacza, zakupiony na allegro za 70pln. można ustawić temp. 40 dla podgrzania mleka czy wody do picia, 70 do słoików i 100 do sterylizacji smoczków. używam już długo, bez zarzutów. Miseczka z przykrywką i wkładka dla łatwego wyjmowania słoików, lampka kontrolna i każda butelka czy słoiczek wchodzi bez problemu... atutem jest możliwość podłączenia do gniazda zapalniczki w aucie, więc zabieram wszędzie.. firma tzw. "no name" jeżeli będziesz zainteresowana, mogę poszukać i podesłać link Odpowiedz Link Zgłoś
ewuncia.a Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 26.06.08, 22:07 Ja polecam Avent - u nas się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_zet Avent? - ma wielka wade 26.06.08, 22:35 wkurza mnie ze on nie ma wylacznika - tylko to pokretlo z temperatura - gdy go chce wylaczyc musze wyciagac wtyczke z pradu - bardzo niepraktyczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 Re: Avent? - ma wielka wade 26.06.08, 22:41 No, faktycznie jest to minus! Ale i tak w porownaniu z innymi bardzo szybko podgrzewa! Awent funkcjonuje jak zelazko tzn. wyłacza sie sam jak podgrzeje do okreslonej temperatury i znow włacza jesli tem. spada. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_zet Re: Avent? - ma wielka wade 26.06.08, 23:31 nie wiem jak dzialja inne ale na tego bywa ze klne - bo w srodku nocy, kiedy dziecko placze nie mam ochoty szukac kontaktu bywa ze jednka reke mam zajecta i wtedy jest klops - a pstryczek to taka prosta rzecz. ech - chyba producent nie testeowal tego urzadzenia tak jak powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
krypteia Re: Avent? - ma wielka wade 27.06.08, 00:31 ja mam aventa stale podłączonego do rozgałęziacza z wyłącznikiem (fachowo to się nazywa listwa zasilająca), wciskam guzik na rozgałęziaczu aby włączyć lub wyłączyć podgrzewacz, polecam takie rozwiązanie zamiast użerania się z wtyczką Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: Avent? - ma wielka wade 20.10.08, 10:08 a co myslicie o takim podgrzewaczu z funkcja sterylizatora???Czy ktos moze go uzywal?? www.allegro.pl/item463444306_podgrzewacz_z_funkcja_sterylizatora_warszawa.html Odpowiedz Link Zgłoś
lid-gaw Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 22.05.18, 12:16 kilka dni temu dostałam podgrzewacz do butelek Esperanza Tasty i sądziłam, że czemu nie przyda się bardzo do podgrzewania pokarmu. W zestawie kubeczek, pokrywka, calkiem ok. Problem zaczął się przy podgrzewaniu. Wlałam wodę do środka, ustawiłam 40 stopni i czekam. Mija minuta, dwie, trzy, pięć, sprawdzam termometrem i woda zimna. Kontrolka się cały czas pali. Pomyślałam, że może termometr źle wskazuje i zamoczyłam palec w wodzie. Jak mnie nie walnął prąd to z tego kopnięcia uderzyłam głową o krzesło, rozcięłam sobie skórę na czole, aż tak mnie zamroczyło. Mamy PRZESTRZEGAM was przed kupnem tej chińszczyzny, co prawda dostałam go w prezencie ale nie popuszczę sprzedawcy. Będę reklamować, do badziew jest. Ten podgrzewacz nie był wogóle testowany i nie wiem czy mógł dostać jakie kolwiek certyfikaty. Podgrzewacz jest NIEBEZPIECZNY i radzę przemyśleć jego zakup zanim zdarzy się nieszczęście i będzie za późno. Widzę że jest ich mnóstwo na Allegro i cena niska, wiadomo dlaczego. Jakość mówi za siebie. ...P4jUr6 Odpowiedz Link Zgłoś
anlea12 Re: jaki najlepszy podgrzewacz do butelek?? 22.06.18, 13:13 Przed urodzeniem pierwszego syna kupiliśmy podgrzewacz Avent - młody miał być od początku karmiony mm. Ale..podgrzewacz może się i sprawdził lecz szybkość podgrzewania dla głodnego malucha w środku nocy była zdecydowanie niedostateczna.Opracowaliśmy autorski system oparty na czajniku elektrycznym w którym na noc mieliśmy przegotowaną wodę.Czajnik miał czytnik temperatury.Jak osiągała 40 stopni to bęc -wyłączaliśmy i zalewaliśmy proszek mm.Czas trwania całej operacji - niecała minuta, z czasem 30 sek.W tym czasie zmiana pieluchy.Jak sobie przypomnę to jestem z siebie dumna A tak na poważnie - u nas Avent był dokładnie tak samo niepraktyczny co wszystkie inne podgrzewacze i w sumie żałowaliśmy zakupu.Ale znam rodziców którzy sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś