xwodas1 10.02.17, 18:53 Witam, czy ktoś mógłby z własnych doświadczeń polecić dobrego ortopedę w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Dobry ortopeda w Szczecinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.17, 11:07 Dr Maciej Zgutka przy Jaracza1 Odpowiedz Link Zgłoś
marvel_man Re: Dobry ortopeda w Szczecinie 06.09.17, 09:18 Ja również miałem okazję korzystać z jednej z placówek Orthosportu i jeśli chodzi o ortopedię, to jest to jedno z najlepszych miejsc w Szczecinie, o ile nie w całym województwie. Ja miałem dość poważny problem z kręgosłupem i obawiałem się iść z tym do specjalisty – wiadomo, różnie to bywa. Na szczęście wizyta odbyła się w miłej atmosferze, a późniejsze leczenie dało pozytywne rezultaty i w sumie obawy były niepotrzebne. Jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_kot Re: Dobry ortopeda w Szczecinie 30.11.17, 13:05 Też mam raczej dobre doświadczenia z Orthosportem. Nie był to jakiś bardzo poważny uraz, więc w moim przypadku leczenie jakoś długo nie trwało. Trafiłam bodajże na dr Karaczuna. Całkiem uprzejmy lekarz, zna się na swoim fachu, sama placówka też niczego sobie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mm_1234 Re: Dobry ortopeda w Szczecinie 05.12.17, 15:20 Ja z dziećmi chodzę do dr Szczura. Wizyty są prywatne. Dorosłych też przyjmuje. Ciężko jest się tylko dodzwonić do rejestracji :) Odpowiedz Link Zgłoś