agness1992 22.05.06, 18:33 hej ! :) czy może któz wie gdzie w Zamościu można zrobić kolczyka w nosie?:> za wszystkie odpowiedzi dziękuje :) pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann.afrodyta Re: Kolczyk w nosie 23.05.06, 15:46 dobrze to przemysl!!! jak ze wszystkim zawsze moga sie zdazyc jakies powiklania a tak wogole to na hrubieszowskiej w salonie tatuazu jak bardzo chcesz. ale odradzam taki SZPAN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agness1992 Re: Kolczyk w nosie 22.05.06, 20:43 ładne czy nie ładne to nie ma znaczenia ... z reszta to nie nja chce tylko koelzanka :P powie mi ktos gdzie robia? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Kolczyk w nosie 23.05.06, 15:35 Ale może to tylko głupota - pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Kolczyk w nosie 23.05.06, 16:02 Ludki, nie wiecie gdzie można to zrobić? to sie nie wymądrzajcie. Agness, podzwoń po kosmetyczkach, one przekłuwają uszy, pępki, to może i nozdrza mogą. A jak nie robią, to ci powiedzą, który lekarz to wykonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agness1992 Re: Kolczyk w nosie 26.05.06, 18:21 o czym mam niby myślec albo sie zastanawiac boshe ludzie jak nie wiecie gdzie to mi nie walcie głupot zebym sie zastanawiała nad czyms ( bom nie wiem o co wam chodzi )... chyba wyraznie napisałam ze to nie ja chce tego kolczyka ... nara Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Kolczyk w nosie 26.05.06, 19:47 Ale masz tę koleżankę, to do niej były te uwagi. Nie mogą mieć ludzie swojego zdania na poruszony przez Ciebie temat??? m Odpowiedz Link Zgłoś
basiek_99 Re: Kolczyk w nosie 31.05.06, 00:04 Popieram :) mam kolczyk w nosie od dwóch lat i bardzo go lubię. Bałam się początkowo reakcji rodziny, ale okazało się, że o dziwo, przyjęli to z wielkim zrozumieniem :) tylko ostatnio tato zapytał mnie dyskretnie, czy nie pora już go wyjąć (mam 26 lat), ale na razie mi to w niczym nie przeszkadza... niestety co do miejsca nic nie mogę poradzić, bo ja nos przekłuwałam za granicą.. ale popytaj w salonach kosmetycznych Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basiek_99 Re: Kolczyk w nosie 01.06.06, 09:34 Kwestia gustu... nikogo nie namawiam i nie zamierzam zachęcać do zmiany poglądów :) mi też się wiele rzeczy nie podoba, ale i staram się nie nazywać tego od razu głupotą ;) dużo słońca życzę Odpowiedz Link Zgłoś
margo79 Re: Kolczyk w nosie 31.05.06, 18:32 HEJ!NAJPIERW SIE ZASTANÓW CZY TEN BOL JEST TEGO WARTY?NA STARÓWCE JEST KOSMETCZKA KTÓRA SIE MIEDZY INNYMI SIE TYM ZAJMUJE MIESCI SIE KOLO SKLEPU ADIDAS I NIKE.MIEJ WIECEJ KOSZTUJE 15ZL.DO 20ZL.HEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
irsina Re: Kolczyk w nosie 31.05.06, 19:40 mam ten "szpan" od 5 lat w nosie i nie narzekam nie dzialos ie nic -zakazenia,bole...to jakies wyświechtane slogany robilam u ksometyczki i tyle lat temu zaplacilam 30 zlotych lepiej sprawdz najpierw czym robi kolczyka i nie daj sie namaiwac na robienie go pistoletem do przekluwania uszu bo moze to miec kiepskie skutki pzdr a. Odpowiedz Link Zgłoś
basiek_99 Re: Kolczyk w nosie 01.06.06, 09:38 Ból owszem jest, ale trwa dosłownie chwilę (wbicie igły), potem przez kilka dni nos może być jedynie lekko opuchnięty... chyba nawet z bólem zęba nie można tego porównać... oczywiście ząb boli duuuużo mocniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agatkencja Re: Kolczyk w nosie 08.06.06, 21:05 Zawsze w tym zadupiu (czyt. Zamość) wszycy sie dziwią, albo uznają cie za idiotę... W większych miastach nikt niczemu sie nie dziwi!! Czy tutaj kazdy musi sie gapic np. na czternastolatke z kolczykiem w nosie, miniowie i butach na szpilkach?! albo na obkolczykowanego Punka z bransoletką z ćwiekami?! nie rozumiem Was ludzie!! Serio jestescie beznadziejni... jak wam sie nie podoba to nie gadajcie takich durnot bo jak ktos chce miec kolczyka w nosie (np. ja chce a mam 14 lat) to moge... i nikt mi nie zabroni bo zawsze w naszym Zamościu kazdy twierdzi ze dziewczyna ubrana na rozowo to pusta barbie a dziewczyna sluchająca rocka z kolczykiem w wardze to jakas głupia siksa ;/ czemu tu jest taki brak tolerancji??!! Mnie nie dziwią ludzie z irokezem, kolczykami, czy tatuażami!! Proponuję terapię która uświadomi ze teraz sa inne czasy i młodzież jest podzilona na takich, którzy: *popierają rząd L. Kaczyńskiego (który doszcętnie zniszczy Polskę) *żyją w Anarchii (ja w nich jestem) i są bardziej tolerancyjni... ja osobiście bym chciala pojsc na paradę równości (choć lesbijką nie jestem i nie zamierzam być) i sądze ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania ale jezeli ktos chce miec kolczyka to niech inny mu go nie odradza bo ten który chce kolczyka miec i tak go bedzie miał!!! I to tyle mojego "wykładu" p.s. A tym którym brakuje tolerancji radzę sie wybrac na paradę miłosći do Berlina lub na Camden Town w Londynie albo chociaż na paradę równosci w naszym kraju... to w szczególności kieruję do użytkownika andrzej.sawa (jeżeli cos przekręcilam to przepraszam) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: parada -zenada 12.06.06, 18:55 szanowne dziecko drogie nikt sie nie boi odpisywac, jesli nie podobaja ci sie wypowiedzi innych osob i piszesz ze sa beznadziejni zastanow sie czy twoja tolerancja nie opiera sie tylko i wylacznie na gadaniu. kazdy ma prawo miec swoje zdanie wiec sie nie obrazaj. a jak dorosniesz to zrozumiesz ze nie dla wszystkich mazeniem jest wybrac sie na parade "rownosci" bo ja osobiscie nic nie mam do homoseksualistow ale tez nie jestem po ich stronie, bo ktory normalny czlowiek chcialby zeby np wychowywali dzieci. i co kiedys taki tatus powie swojemu dziecku ze ma dwoch tatusiow i ze wal... sie w d... jest wpozo a ty badz hetero. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???? pozdrawiam ann Odpowiedz Link Zgłoś
agatkencja Re: Kolczyk w nosie 12.06.06, 14:53 łeee... boją sie odpisać... łeeee buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanski Re: Kolczyk w nosie 13.06.06, 19:58 A moze po prostu nie chca, wyczerpaly sie mozliwosci jednym sie podoba, drugim przeciwnie, to tylko kwestia gustu, a nie tolerancji, jak masz ochote, to nos na zdrowie :) Ps:Jakos nie wyobrazam sobie nikogo z forum rzucajacego sie na Ciebie, by wydlubac Ci kolczyk z nosa :) Odpowiedz Link Zgłoś