Dodaj do ulubionych

Kolczyk w nosie

22.05.06, 18:33
hej ! :)
czy może któz wie gdzie w Zamościu można zrobić kolczyka w nosie?:>
za wszystkie odpowiedzi dziękuje :) pa
Obserwuj wątek
    • andrzej.sawa Re: Kolczyk w nosie 22.05.06, 20:22
      A czy to naprawdę takie ładne?
      • ann.afrodyta Re: Kolczyk w nosie 23.05.06, 15:46
        dobrze to przemysl!!! jak ze wszystkim zawsze moga sie zdazyc jakies powiklania
        a tak wogole to na hrubieszowskiej w salonie tatuazu jak bardzo chcesz. ale
        odradzam taki SZPAN!!!
    • agness1992 Re: Kolczyk w nosie 22.05.06, 20:43
      ładne czy nie ładne to nie ma znaczenia ... z reszta to nie nja chce tylko
      koelzanka :P
      powie mi ktos gdzie robia?

• czuk1 Re: Kolczyk w nosie 23.05.06, 07:39
        daj se na luz.
      • andrzej.sawa Re: Kolczyk w nosie 23.05.06, 15:35
        Ale może to tylko głupota - pomyśl.
        • koziorozka Re: Kolczyk w nosie 23.05.06, 16:02
          Ludki, nie wiecie gdzie można to zrobić? to sie nie wymądrzajcie.
          Agness, podzwoń po kosmetyczkach, one przekłuwają uszy, pępki, to może i nozdrza
          mogą. A jak nie robią, to ci powiedzą, który lekarz to wykonuje.
    • agness1992 Re: Kolczyk w nosie 26.05.06, 18:21
      o czym mam niby myślec albo sie zastanawiac boshe ludzie jak nie wiecie gdzie
      to mi nie walcie głupot zebym sie zastanawiała nad czyms ( bom nie wiem o co
      wam chodzi )... chyba wyraznie napisałam ze to nie ja chce tego kolczyka ...
      nara
      • czuk1 Re: Kolczyk w nosie 26.05.06, 19:47
        Ale masz tę koleżankę, to do niej były te uwagi.
        Nie mogą mieć ludzie swojego zdania na poruszony przez Ciebie temat???
        m
        • tiaraamber Re: Kolczyk w nosie 27.05.06, 12:50
          Kolczyk w nosie fajna rzecz:-)
          • basiek_99 Re: Kolczyk w nosie 31.05.06, 00:04
            Popieram :) mam kolczyk w nosie od dwóch lat i bardzo go lubię. Bałam się
            początkowo reakcji rodziny, ale okazało się, że o dziwo, przyjęli to z wielkim
            zrozumieniem :) tylko ostatnio tato zapytał mnie dyskretnie, czy nie pora już
            go wyjąć (mam 26 lat), ale na razie mi to w niczym nie przeszkadza...

niestety co do miejsca nic nie mogę poradzić, bo ja nos przekłuwałam za
            granicą.. ale popytaj w salonach kosmetycznych
            Pozdrawiam
            • andrzej.sawa Re: Kolczyk w nosie 31.05.06, 01:41
              A mnie się nie podoba i tyle.
              • basiek_99 Re: Kolczyk w nosie 01.06.06, 09:34
                Kwestia gustu... nikogo nie namawiam i nie zamierzam zachęcać do zmiany
                poglądów :)
                mi też się wiele rzeczy nie podoba, ale i staram się nie nazywać tego od razu
                głupotą ;)

dużo słońca życzę
    • margo79 Re: Kolczyk w nosie 31.05.06, 18:32
      HEJ!NAJPIERW SIE ZASTANÓW CZY TEN BOL JEST TEGO WARTY?NA STARÓWCE JEST
      KOSMETCZKA KTÓRA SIE MIEDZY INNYMI SIE TYM ZAJMUJE MIESCI SIE KOLO SKLEPU
      ADIDAS I NIKE.MIEJ WIECEJ KOSZTUJE 15ZL.DO 20ZL.HEJ!
      • irsina Re: Kolczyk w nosie 31.05.06, 19:40
        mam ten "szpan" od 5 lat w nosie i nie narzekam
        nie dzialos ie nic -zakazenia,bole...to jakies wyświechtane slogany
        robilam u ksometyczki i tyle lat temu zaplacilam 30 zlotych
        lepiej sprawdz najpierw czym robi kolczyka i nie daj sie namaiwac na robienie
        go pistoletem do przekluwania uszu bo moze to miec kiepskie skutki
        pzdr
        a.
      • basiek_99 Re: Kolczyk w nosie 01.06.06, 09:38
        Ból owszem jest, ale trwa dosłownie chwilę (wbicie igły), potem przez kilka dni
        nos może być jedynie lekko opuchnięty...

chyba nawet z bólem zęba nie można tego porównać... oczywiście ząb boli duuuużo
        mocniej ;)
        • agatkencja Re: Kolczyk w nosie 08.06.06, 21:05
          Zawsze w tym zadupiu (czyt. Zamość) wszycy sie dziwią, albo uznają cie za
          idiotę... W większych miastach nikt niczemu sie nie dziwi!! Czy tutaj kazdy musi
          sie gapic np. na czternastolatke z kolczykiem w nosie, miniowie i butach na
          szpilkach?! albo na obkolczykowanego Punka z bransoletką z ćwiekami?! nie
          rozumiem Was ludzie!! Serio jestescie beznadziejni... jak wam sie nie podoba to
          nie gadajcie takich durnot bo jak ktos chce miec kolczyka w nosie (np. ja chce
          a mam 14 lat) to moge... i nikt mi nie zabroni bo zawsze w naszym Zamościu kazdy
          twierdzi ze dziewczyna ubrana na rozowo to pusta barbie a dziewczyna sluchająca
          rocka z kolczykiem w wardze to jakas głupia siksa ;/ czemu tu jest taki brak
          tolerancji??!! Mnie nie dziwią ludzie z irokezem, kolczykami, czy tatuażami!!
          Proponuję terapię która uświadomi ze teraz sa inne czasy i młodzież jest
          podzilona na takich, którzy:
          *popierają rząd L. Kaczyńskiego (który doszcętnie zniszczy Polskę)
          *żyją w Anarchii (ja w nich jestem) i są bardziej tolerancyjni... ja osobiście
          bym chciala pojsc na paradę równości (choć lesbijką nie jestem i nie zamierzam
          być) i sądze ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania ale jezeli ktos chce miec
          kolczyka to niech inny mu go nie odradza bo ten który chce kolczyka miec i tak
          go bedzie miał!!!
          I to tyle mojego "wykładu"

p.s. A tym którym brakuje tolerancji radzę sie wybrac na paradę miłosći do
          Berlina lub na Camden Town w Londynie albo chociaż na paradę równosci w naszym
          kraju...

to w szczególności kieruję do użytkownika andrzej.sawa (jeżeli cos przekręcilam
          to przepraszam)
          • ann.afrodyta Re: parada -zenada 12.06.06, 18:55
            szanowne dziecko drogie nikt sie nie boi odpisywac, jesli nie podobaja ci sie
            wypowiedzi innych osob i piszesz ze sa beznadziejni zastanow sie czy twoja
            tolerancja nie opiera sie tylko i wylacznie na gadaniu. kazdy ma prawo miec
            swoje zdanie wiec sie nie obrazaj. a jak dorosniesz to zrozumiesz ze nie dla
            wszystkich mazeniem jest wybrac sie na parade "rownosci" bo ja osobiscie nic
            nie mam do homoseksualistow ale tez nie jestem po ich stronie, bo ktory
            normalny czlowiek chcialby zeby np wychowywali dzieci. i co kiedys taki tatus
            powie swojemu dziecku ze ma dwoch tatusiow i ze wal... sie w d... jest wpozo a
            ty badz hetero. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????
            pozdrawiam ann
    • agatkencja Re: Kolczyk w nosie 12.06.06, 14:53
      łeee... boją sie odpisać... łeeee buehehe
      • roztoczanski Re: Kolczyk w nosie 13.06.06, 19:58
        A moze po prostu nie chca, wyczerpaly sie mozliwosci jednym sie podoba, drugim
        przeciwnie, to tylko kwestia gustu, a nie tolerancji, jak masz ochote, to nos na
        zdrowie :)
        Ps:Jakos nie wyobrazam sobie nikogo z forum rzucajacego sie na Ciebie, by
        wydlubac Ci kolczyk z nosa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka