gaga171 24.02.07, 20:53 Gdzie najlepiej w Stalowej Woli się można opalić? Które solarium jest najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika86861 Re: solarium 25.02.07, 10:34 Ja osobiscie polecam Metamorfoze super opala i szybko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
massowa Re: solarium 25.02.07, 19:46 ja polecam solarium kolo dużego kosciola a dokladnie w budyky tam gdzie jest z jedenj strony nauka jezyków solarium jest od strony bloków :) byłam kilka razy stojące opala abrdzo szybko i ladnie opalenizna dlugo sie utrzymuje mila obsluga :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bajak Re: solarium 26.02.07, 08:38 to kolo kosciola to "NIKOLA", rowniez polecam, stojące opala najszybciej i do tego mozesz sobie na stepie pochodzic opalajac sie, 2 w 1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
sinus_alfa Re: solarium 27.02.07, 19:37 A jakbyś była w Tarnobrzegu, to polecam solarium stojące z brązującymi lampami w gabinecie przy ul. Lilien 3. To przy rynku koło Biedronki na parterze. Mają też w gabinecie wiele ciekawego sprzętu kosmetycznego np. laser. Polecam. Kosmetyczka sama wzystko wykonuje i nie wyręcza się praktykantkami. Odpowiedz Link Zgłoś