17_ines 27.08.07, 20:45 gdzie w Stalowej Woli lub okolicach można zrobić zdjęcia w plenerze do slubu,znacie jakieś fajne miejsca?chodzi mi bardziej o jakieś parki,dworki itp. z góry dziekuje za odpowiedz:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koraa2 Re: zdjęcia w plenerze 29.08.07, 14:52 proponuje pojechac do Sandomierza albo Baranowa Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: zdjęcia w plenerze 29.08.07, 20:53 kazdy k a z d y jezdzi na plener do baranowa albo do sandomierza jesli chcesz miec zdjecia jak niemal wszyscy to jedz do baranowa i miej zdjecia jak tysiace osob ze stalowej bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: zdjęcia w plenerze 29.08.07, 23:40 przeciez to zalezy od fotografa czy zdjecia beda orginalne czy nie,sa to miejsca gdzie sa bardzo ładne miejsca a jesli chcesz tak jak kolega byc wyjatkiem to moze nad Sanem to dopiero bleee Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: zdjęcia w plenerze 30.08.07, 10:47 masz racje, baranow, sandomierz, krzysztopor to piekne miejsca to nie podlega dyskusji ja rowniez stoje przed dylematem - jakie zdjecia plenerowe i gdzie je zrobic jakies 8 miesiecy temu odwiedzilem kilku fotografow, przejrzalem ich albumy i.... niemal toczka w toczke! zdjecia prawie identyczne - para pa3 na swoje odbicie w lustrze, para/panna mloda stoi pod murem, w kamiennych drzwiach, na schodach, w okienku, przy kominku... potem w czasie dowiedzin znajomych osob-mlodych malzenstw udalo mi sie podziwiac ich zdjecia z baranowa, sandomierza, krzysztopora nie powiem - zdjecia ladne, ale... takie same przyznam sie ze nie chcialbym miec takich samych zdjec slubnych jak maja moi znajomi i nie dlatego ze mi sie nie podobaja uwazam, ze takie zdjecia moga byc naprawde superpamiatka, ale moglyby troche mowic o nas - mlodych parach, malzenstwach, o tym jacy jestesmy, jakie mamy temperamenty, czym sie interesujemy, co robimy.... a tu... w zamku/palacu nie mieszkam i mieszkal nie bede (bo mi sie nie podoba, ale nie namawiam do robienia zdjec w klatce swojego bloku ;-) ) nie jezdze i nie bede jezdzil zadnym autem typu oldtimer i jakos nie kreca mnie zdjecia w takim aucie (co nie znaczy, ze nie moglbym miec zdjecia w bryczce/kolasce ciagnietej np przez 2 konie) ...i tak dalej stad moje wczesniejsze, moze zbyt nieuprzejme slowa o zdjeciach robionych w baranowie kilka dni temu ogladalem zdjecia moich znajomych ktorzy nie jezdzili w cudne miejsca, mieli swietnego fotografa starej daty ktory na zdjeciach slubnych zjadl i zeby i stracil wlosy i bylem tymi zdjeciami zachwycony, rewelacyjnie zrobione, piekna gra swiatel i cieni, super ujecia myk jest taki, ze zdjecia byly robione na lacze, w lasku za domem weselnym w apmieci mam zdjecia z barnowa, sanomierza, krzysztopora, uwazam jednak ze zdjecia moich znajomych sa ladniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: zdjęcia w plenerze 30.08.07, 21:49 masz racje o tym samych zdjeciach,d;latego sa takie same bo fotograf idzie na łatwizne i strzela fotki schematycznie dla kazdej pary takie same ujecia ale wystarczy z nim porozmaiwac ,powiedziec jakich sie oczekuje itd.My bedziemy miec fotki"zimowe"z narzeczenstwa,pozniej wybralismy sesje wlasnie w Baranowie ale nie chcemy byc ustawiani tak jak reszta,mozna zasugerowac co sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
17_ines Re: zdjęcia w plenerze 03.09.07, 20:10 dziękuję Wam za odpowiedzi:) wiecie co, faktycznie-dobre zdjęcia można zrobić np. już na zwykłej łące czy w kazdym lesie,parku i nie trzeba odrazu jezdzic do Baranowa(chociaz zapewne tam tez zdjęcia wychodzą fantastycznie) pozdrawiam wszystkich lubiących fotografować;) Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: zdjęcia w plenerze 11.09.07, 12:49 My mieliśmy koło oczka w Waldakówce, po drodze na polu z kopkami siana, na torach kolejowych, nawet nieźle wyszły :P Odpowiedz Link Zgłoś