jasia37 25.04.13, 07:35 witam,szukam lekarza ktory nie leczy tasmowo-wiem ze teraz trudno dobrego znalesc ale moze znacie jakiegos co warto polecic-milego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Hannover-dobry lekarz 25.04.13, 08:06 jasia37 napisała: > witam,szukam lekarza ktory nie leczy tasmowo-wiem ze teraz trudno dobrego znale > sc ale moze znacie jakiegos co warto polecic-milego dnia ========================================= Powiedz, że jesteś prywatną pacjentką, to pogada z tobą nieco dłużej i serdeczniej. Po wprowadzeniu budżetowania w rozliczaniu pacjentów, lekarze muszą cholernie uważać, aby nie zbankrutować... Jedno z dalszych dobrodziejstw Zjednoczonej Europy... QMwDJ und zugenäht! Ot, co... Odpowiedz Link
rotkaeppchen1 Re: Hannover-dobry lekarz 27.04.13, 23:01 A jakiej specjalnosci ten lekarz? Odpowiedz Link
jasia37 Re: Hannover-dobry lekarz 28.04.13, 08:58 witam,zwykly internista moze byc-niemiecki byle dobry,do poprzednika,jestem prywatnie ubezpieczona i jakos od pewnego czasu az takich roznic nie ma jak to kiedys bywalo,pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link