kamilla82 09.07.05, 14:54 witam serdecznie... interesuja mnie tanie polaczenia autokarowe do polski(wroclaw) z niemiec (okolice wuppertal) jesli ktos cos wie to prosze o odpowiedz... maga tez byc tanei loty :o) pozdrawiam.. kamilla Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: Autokary Do Polski 09.07.05, 15:56 www.deutsche-touring.de/00_start.asp?sp=DU www.wikel.pl/niemcy.htm Bilety lotnicze sa w granicach od.300-400 Euro ,wiec chyba za drogie? www.nur-flug-tours.de/billigflug/linienflug_buchung.htm :o) Odpowiedz Link
ochmis Re: Autokary Do Polski 09.07.05, 16:18 Przy tych cenach to się opłaca własny Jet kupić, prawda sąsiadko? Wtedy można wszędzie latać, nie tylko do Polski. W dzisiejszych czasach wyciągnąć laskę na brykę nie jest tak prosto, ale na własną Cessnę uda się! ;)) Odpowiedz Link
kokolores Re: Autokary Do Polski 09.07.05, 16:54 ochmis napisał: W dzisiejszych czasach wyciągnąć laskę na > brykę nie jest tak prosto... Zalezy jaka laske i na jaka bryke! :)) Odpowiedz Link
ochmis Re: Autokary Do Polski 10.07.05, 08:10 mam 1,8. Jak stanę na portfelu to mam 1,85. Tutaj jest smutno, chodź na edukację. Tam można chociaż jaja robić! Odpowiedz Link
basia553 Re: mysle o... 10.07.05, 08:59 jaka pogoda u Ciebie Ochmisiu? Ja wstalam wczesnie chcac sie szykowac na basen, atu puk, puk, deszczyk w okno:(((((( co to za niedziela, kurcze???? Zazdroszcze Ci Lamborgini. Sama nazwa rozplywa sie na jezyku.... Odpowiedz Link
ochmis morgen, Basiu, 11.07.05, 11:00 Pogoda całkiem znośna, słoneczko, nie pada (!), gniję na balkonie z książką. :) Odpowiedz Link
basia553 Re: morgen, Basiu, 11.07.05, 12:10 a tak, u nas tez ladnie wreszcie znowu, na wszelki wypadek wylozylam na balkonie na lözko taki materacyk balkonowy (made in Aldi:))) i przygotowalam lekture. Narazie oczekuje odwiedzin forumowiczki, a jak! Frakcja Mannheimerska urosla:)))) Odpowiedz Link
haribok6 Re: Autokary Do Polski 11.07.05, 19:32 Tanie loty czyli strona wizzair.com to np. z Dortmundu do Katowic za 30-50 € w edna strone . Chyba nie drogo .Do Dortmundu mozesz dojechac pociagiem i z Katowic do Wroclawia rowniez .Lot trwa 1,5 godziny. Odpowiedz Link
kokolores Re: Autokary Do Polski 11.07.05, 20:02 Odpowiadasz na : haribok6 napisała: > Tanie loty czyli strona wizzair.com to np. z Dortmundu do Katowic za 30-50 > 8364; > w edna strone . Do tego dolicz jeszcze oplaty lotniskowe !! Pozdrawiam. :O) Odpowiedz Link
kokolores Loty do Polski : LINKI 11.07.05, 20:07 wizzair.com/de/index.shtml www.easyjet.com/DE/Flugbuchung/ www1.germanwings.com/ www4.centralwings.com/index.de.shtml Moze sie komus przydadza. :o) Odpowiedz Link