07.02.07, 15:37
Spac w nocy nie moglam, poszperalam po innych forach i jak pisze jedna
forumowiczka - "lomatko". Ciekawe doswiadczenie.
Powrocilam na nasze forum - tu tak normalnie, nie ma nikogo do wykasowania;)
Dbajmy o nie aby nie zawiewalo :O
Obserwuj wątek
    • mazur39 czy lomatko to to samo co łomatko? :-)))) 07.02.07, 15:58
      • arim28 Re: czy lomatko to to samo co łomatko? :-)))) 07.02.07, 17:30
        Tak. Nie mam polskiej klawiatury.
        Co slychac w Mragowie? Masz tam troche sniegu?
        • mazur39 kilka dni temu była odwilż, wczoraj i dziś 07.02.07, 17:40
          napadało.
          Dlaczego nie zainstalujesz polskiej klawiatury? Możesz mieć obie: niemiecką i
          polską.
          ßüöäżńśćłąęóź...
          • arim28 ? 07.02.07, 17:50
            Ja sie na tym kompletnie nie znam. Od czasu do czasu wpada do nas kolega i
            poprawia to i owo.
            W ogole to mam nietypowa klawiature - litery sa jak w maszynie do pisania ("z"
            u gory "y" na dole:)
            A jak to sie ustawia? Moglabym "blysnac" wiedza;)
            • mazur39 mam taką samą klawiaturę: qwertz 07.02.07, 21:07
              windows po niemiecku? wejdź przez Start, Systemsteuerung, Regions- und
              Sprachoptionen, Textdienste und Eingabesprachen, Erweitert i potem wybierz
              sobie Tastatur Polnisch (214) Hinzufügen i to wszystko. Trzeba jeszcze określić
              jak przeskakujesz z czcionki niemieckiej na polskę (np. Alt+Shift) i to
              wszystko.
              • arim28 Re: mam taką samą klawiaturę: qwertz 07.02.07, 21:57
                Windows po polsku:)))
                Wszystko jasne, w wolnej chwili sprobuje (mam nadzieje, ze po, dalej bede mogla
                pisac;)
                Gbybym cos pokrecila moge liczyc na Twoja pomoc?
                • mazur39 jeżeli coś pokręcisz, to doooopa zimna ;-) 08.02.07, 06:23
                  umiem tylko stukać po klawiaturze (tzw. palcówki). Ale tą drogą możesz
                  zainstalować polskie znaki. Niemieckich "umlautów" też nie masz?
                  • arim28 Re: jeżeli coś pokręcisz, to doooopa zimna ;-) 08.02.07, 23:52
                    Oj, to wole poinstruowac dochodzacego kolege co ma zrobic i co chce miec;)))
                    • mazur39 tak będzie lepiej. w każdym bądź razie 09.02.07, 07:48
                      możesz mieć wszystkie znaki, polskie i niemieckie, i przeskakiwać z jednego
                      alfabetu na drugi. Musisz tylko zapamiętać, pod którym klawiszem co się kryje,
                      ale to już nie problem. Tak dużo do zapamiętania nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka