prochottka1 Re: Polskie ksiazki. 18.07.08, 14:19 zapisz sie do biblioteki tam mozna zamawiac ksizki obcojezyczne, troche to trwa ale sie oplaca sprowadzaja jakie chcesz. Odpowiedz Link
noie prochotka ? 18.07.08, 18:44 zamawiac ? u nas w bibliotece jest osobna poleczka na pl ksiazki,przeczytalam wszystkie (bylo/jeste tego jakies 10 sztuk) i pomyslalam ze mozna to zmienic,wiec dalam im jakies 50 pl ksiazek aby ludzie mogli powymieniac.... bylo to pare lat temu....do dzisiaj nie pokazaly sie na poleczce :-( ode mnie juz nic nie dostana ..... Odpowiedz Link
prochottka1 Re: prochotka ? 18.07.08, 20:20 u mnie w bibliotece tez jest "polska pölka" ale jak juz wszystko przeczytalam to mi pani powiedziala ze moge zamawiac tytuly ktöre bym chciala i nie wiem jak to robili ale sprowadzali wszystko co chcialam. teraz czytam juz po niemiecku Odpowiedz Link
s.z-n Re: Polskie ksiazki. 19.07.08, 00:07 > www.booklooker.de/ Tu sie zaopatruje w kazda ksiazke :-) Z polskich widzialam tam ostatnio okolo 2 tys. pozycji. Odpowiedz Link
nana_c Re: Polskie ksiazki. 20.07.08, 15:48 Mam w domu pare pólek polskich ksiazek- najczesciej klasyka, ale i sporo nowych, znaczy autorów niepolskich. Wiem, ze nie kazdy ma dostep do polskiej/ po polsku ksiazki, i udostepniam dobrym znajomym. Jest ich niewiele, bo mieszkam na totalnym stepie ;-) ale przez to mam dobre rozliczenie, kiedy komu co pozyczylam :-D Odpowiedz Link
alessia27 Re: Polskie ksiazki. 29.07.08, 22:26 na ebay mozna kupic polskie ksiazki np. katarzyna grochola. Odpowiedz Link
nana_c Re: a tutaj można tanio kupic ;-) 22.08.08, 22:48 Czasami trafia sie cos fajnego: buecher.shop.ebay.de/items/Polnisch__W0QQQ5fcatrefZ1QQQ5fcatrefZ1QQ_flnZ1QQ_sacatZ115337 Odpowiedz Link