Dodaj do ulubionych

Trasa Lublin-Grzybowo

05.07.09, 16:42
Witam. Za 2 tygodnie wybieram się na wczasy do Grzybowa (okolice Kołobrzegu).
Czy ktoś może jechał ostatnio taką trasą (szczególnie chodzi mi o drogę od
Warszawy). Jak wyglądają drogi, czy są po drodze jakieś remonty, przebudowy?
Za wszelkie sugestie będę wdzięczny. Planuję jechać taką trasą:
Lublin-Warszawa-Płońsk-Drobin-Żuromin-Rypin-Chełmno(w ok. Sierpca chyba są
jakieś roboty) -
Tuchola-Chojnice-Człuchów-Bobolin-Tychowo-Białogard-Kołobrzeg-Grzybowo. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ols Re: Trasa Lublin-Grzybowo 07.07.09, 16:16
      Tak, za Sierpcem jest co chwila ruch wahadłowy. W sumie pomiędzy Sierpcem a Lubiczem traci się na tych postojach jakieś pół godziny (chociaż nie jest tak strasznie, można sobie wyjść z auta i rozprostować kości). Ale po ciemku bym tamtędy nie jechał, można się władować do rowu albo na jakąś koparkę.

Nie wiem, jak będziesz dojeżdżał do Chełmna - jeśli przez Chełmżę, to megaostrożnie na wjeździe na jedynkę - ludzie jeżdżą tam jak debile, na moich oczach ktoś staranował takiego włączającego się z boku crying

A zaraz za mostem na Wiśle w Chełmnie oprócz stacjonarnych miśków śmigają policjanci na motorach polujący na spieszących się na plażę.

Po twojej trasie jechałem do Białego Boru - nic już się niezwykłego nie dzieje, gdybyś odbił tam w prawo (jak ja) to przed Miastkiem jest też duży remont drogi z wahadłami.

Zaopatrz się w gpsa z zaznaczonymi radarami, co chwila coś stoi (oprócz stacjonarnych widziałem 2 przenośne stojące na poboczu, nie pamiętam już gdzie).
    • darek_s74 Re: Trasa Lublin-Grzybowo 08.07.09, 18:38
      wielkie dzięki za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka