stefan4 24.06.18, 12:49 Okazuje się, że jakiś tam piłkarz hat Glück i ,,może uczestniczyć w grze w pełnym kontakcie'' czyli we współdotyku. Czy to oznacza, że ten piłkarz zdobędzie bramkę ,,kontaktową''? - Stefan Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk zagadki bez kontekstu... 24.06.18, 15:35 Dotychczas niejaki BIMOTA wypisywał zagadki bez kontekstu. Bardzo się cieszył, gdy ludzie nie mogli zgadnąć o co mu się rozchodzi... Domyślam się, że ogólnie chodzi o piłkę kopaną w Moskwie... A może kilka linków do kilku artykułów z zapodanym problemem? To może problem rozpatrzę... A swoją drogą to mi się Moskwa 2018 kojarzy z Berlinem roku 1936. Z tą różnicą, że w 1936 jeszcze wojny nie było a w roku 2018 Ruskie są w pełni odpowiedzialni za wydarzenia w Oriencie. A my jesteśmy przecie forum bez polityki. Poprzez dyskutowaniu o piłce nożnej upupciamy, zamydlamy główne zagadnie: Przepędzanie milionów ludzi ze swoich ojczyzn. W Oriencie chodziło o Wiosnę Ludów. Jak widać tamtejsze etnie jeszcze nie dojrzały do demokracji. Trza dyktatora znającego mentalność swego ludu... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: zagadki bez kontekstu... 24.06.18, 15:51 W poszukiwaniu kontekstu ... Ot, co... Odpowiedz Link
suender Re: con-tango 24.06.18, 18:13 stefan4 24.06.18, 12:49 > Okazuje się, że jakiś tam piłkarz hat Glück i Tu pewnikiem chodzi o Kamila Gik, co miał ostatnio Glueck, bo wrócił do drużyny .... pl.wikipedia.org/wiki/Kamil_Glik Pozdr. Odpowiedz Link
zbyfauch A mnie się skojarzyło 24.06.18, 19:46 z niewieścimi majtami. A myślałem, że ich już nie ma. www.e-lady.pl/tag/figi-skape?from=listing&campaign-id=20 Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: A mnie się skojarzyło 25.06.18, 07:15 zbyfauch napisał: > z niewieścimi majtami. A myślałem, że ich już nie ma. > ================================= Fetyszyzm... Dalej się nie będę rozwodził, bo tu jest Forum o Języku. BTW Co do majtek, to brak mego size... ( XXXL ) Wielka szkoda, że ten Pan z dykcją klasycznego Schulmeistera tu się już nie wypowiada. Zabłysnął na naszym firmamencie jak Gwiazda Betlejemska i zgasł był... Ot, co... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: con-tango 24.06.18, 19:51 Był też taki młodzieżowy obraz " Con amore". On zobaczył jej figi, i wziął się, i zakochał, na amór. Odpowiedz Link
arana kop-tango 25.06.18, 05:25 stefan4 napisał: > Okazuje się, że jakiś tam piłkarz hat Glück i ,,może uczestniczyć w grze w pełnym kontakcie'' czyli we współdotyku. Czy to oznacza, że ten piłkarz zdobędzie bramkę ,,kontaktową''? Wątpliwe, Stefanie, skoro Polacy grają na jeden kontakt: Odpowiedz Link