kanuk 02.12.04, 02:24 lawyers are disbarred and clergyman defrocked,doesn't it follow that electricians can be delighted ,musicians denoted,cowboys deranged,models deposed,tree surgeons debarked and dry cleaners depressed ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardjuna Re: If 03.12.04, 22:56 No dobra, pierwszy się przyznam: nic z tego, curvatura minor, nie czaję. Odpowiedz Link
ardjuna Re: może 04.12.04, 00:41 emka_1 napisała: > żałuj, bo zabawne. Żałuję jak sto diabłów. Chiba się wreszcie zacznę uczyć anglosaskiego dialektu, choć ponoć prymitywny on jest nad wyraz. (To nie moja ocena, lecz znajomego Angola). Odpowiedz Link
stefan4 Re: If 04.12.04, 10:22 ardjuna: > Chiba się wreszcie zacznę uczyć anglosaskiego dialektu, choć ponoć prymitywny > on jest nad wyraz. W prymitywnych dialektach gry słów wychodzą dobrze. Ta jest istotnie niezła. W przybliżeniu coś takiego (ale próbowałem zastąpić gry grami i wyszło mi o wiele gorzej niż w oryginale): Jeśli wysokiego dostojnika kościelnego można zadenuncjować, to czy byka można zawołać, rolnika zabronić, szewca pozbawić buty, muszkieterów zetrzeć, i kiedy sobota się nie dzieli? - Stefan www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak Odpowiedz Link
kanuk Re: If 04.12.04, 12:26 efekt znakomity, w kazdym razie nie gorszy od "oryginalu" ! Odpowiedz Link
ampolion Re: If English were a normal language... 20.12.04, 05:41 www.youdbesurprised.com/guest-articles/english-is-a-strange-language.htm Odpowiedz Link